Gaaf voor Tieners

Verantwoord zonnen

Het zonnetje! Yes, fijn. Op naar een bruin kleurtje en fun in de sun. Liefst op het strand of bij het zwembad. En weet je dat… zonlicht ook heel gezond is. Het zorgt mede voor een goede weerstand, iets dat we goed kunnen gebruiken. Mits gedoseerd én vooral met behulp van de juiste zonbeschermingsproducten welteverstaan!

Verantwoord
Australian Gold® biedt diverse producten voor in de buitenzon, waarmee je verantwoord en mooi kunt bruinen. En voor na het zonnetje… waarmee je langdurig mooi gebruind blijft.
Australian Gold® SPF 50 Face + Self Tanner
Wauw, deze hebben wij uitgeprobeerd. En… werkt top mét fijn kleurtje als resultaat.
De nieuwe Australian® Gold SPF 50 Face + Self Tanner geeft de gezichtshuid direct een door de zon gekuste teint dankzij de toegevoegde karamel bronzers. De gezichtshuid wordt optimaal beschermd met een SPF 50. De werkstof DHA (Dihydroxyaceton) zorgt ervoor dat de bruine teint zich na het aanbrengen van deze lotion gedurende 24 uur lang blijft ontwikkelen. Kakadu plum (met een uitzonderlijk hoog percentage vitamine C) bevordert de productie van collageen en helpt zo om vroegtijdige huidveroudering te verminderen. Deze lichtgewicht lotion trekt snel in zonder vettig huidgevoel. De vegan friendly formule met 'Cocoa Dreams'-geurbeleving brengt je direct in een aangenaam zomerse stemming.


Australian Gold® SPF 30 Spraygel met bronzer
De Australian Gold® SPF Spraygels met Bronzer zijn speciaal ontwikkeld voor in de buitenzon. Even sprayen en meteen genieten van de exotisch geur. Heerlijk. Met deze zonnebrandlotions, met een keuze qua SPF’s uit de factoren 6,10,15, 30 en 50, krijg je een super snelle en extra diepe bruining. Waterproof natuurlijk!


Australian Gold® SPF 30 Active Chill Spray
Australian Gold® biedt ook een 'Fresh & Cool'-lijn, speciaal ontwikkeld voor gebruik in de zon tijdens een actieve levensstijl. Kom dus maar op met dat potje beach ball en voet-volley. Alle 'Active Chill'-producten van deze lijn zijn ontwikkeld op basis van een speciale Menthol-technologie en zorgen voor een onmiddellijk verkoelend huidgevoel. Bovendien worden eventueel aanwezige hinderlijke geurtjes geneutraliseerd. Australian Gold® SPF 30 Active Chill Spray is een handige en snel te gebruiken 360° spray die de huid beschermt tegen zowel UVA- als UVB-stralen.


Smeren en weren
Tja, bovenstaande producten zijn prima en je kunt door regelmatig te blijven smeren echt verantwoord zonnen. De zon blijft echter wel schadelijk vanwege de UV-stralen. Ons advies is en blijft dus: smeren en de zon weren op het heetst van de dag.