Spellen

Spelen met De Gorgels

Je kent de Gorgels van Jochem Myjer vast wel. Naast de boeken, zijn er ook De Gorgels spellen.
Just Entertainment heeft bijvoorbeeld een handige pocketeditie waar de Brutelaar zich een weg graaft naar de zieke Gorgel. Ai, jij en je vrienden laten dat niet zomaar gebeuren, toch!
Kruip in de huid van je favoriete Gorgel zoals de Grijze Gorgel, Gug of Bobba en baan je een weg door de donkere grond om je gabbertje te beschermen. Let er wel even op… De Brutelaar blokkeert het pad met zware stenen om jullie te slim af te zijn. Dit spel is ideaal om mee op vakantie te nemen en is voor kinderen in de leeftijd van 4-8 jaar.


Voor jonge kinderen is een De Gorgels - 3-in-1 Box met een puzzel van 50 stukjes, memo spel en domino. Zo kun je urenlang met De Gorgels spelen. Zo’n meeneem koffertje met drie spellen is natuurlijk ook ideaal om mee op reis te nemen. 

AFGELOPEN!
Gaaf voor Kinderen geeft een De Gorgels spel weg! 

Wil je iets van De Gorgels kopen? Kijk dan ff bij Bol.com.
Overweeg je het product aan te schaffen, klik dan op onze link naar Bol.com. GaafvoorKinderen maakt gebruik van bol.com affiliate links. Als jij dus op één van de links klikt, dan krijgen wij daar mogelijk een percentage commissie over. Het kost jou niets extra!