Lifestyle

Happy en hippie in kleurrijke kleding uit Thailand

Na onze oproep via Facebook GaafvoorKinderen om een gaaf kledingstuk van GirlyStuff te reviewen, kreeg Klaaske voor haar dochter een rokje toegestuurd. De afgesproken 200 woorden ontvingen we helaas niet van haar, maar we laten jullie toch graag haar korte en bondige tekst lezen:
“Via gaafvoorkinderen een leuk rokje mogen proberen van girlystuff. Wij hebben gekozen voor rokje Caya. Een mooi vrolijk rokje die ondanks dat mijn dochter erg tenger is, goed om haar heupen zit. Het materiaal rekt goed mee zodat het geschikt is voor ieder figuur. Het rokje is goed betaalbaar en je hebt dan ook echt iets unieks. Mijn dochter heeft vele complimenten mogen ontvangen. Girlystuff heeft behalve rokjes nog veel meer leuke dingen zoals broekjes, jurkjes, tassen, sleutelhangers en leuke haar accessoires. Kortom je vindt sowieso een leuk item voor je meisje. Zeker een aanrader om op hun site rond te gaan snuffelen.”


Proud owner
Zelf zijn wij enorm enthousiast over het happy girly merk wat Thaise vrolijkheid naar Nederland haalt. Met veel plezier laten wij de ‘proud owner of Girlystuff’ Margaret van Oers iets vertellen GirlyStuff.
Hoe is jouw merk GirlyStuff ontstaan en wanneer?
“Een aantal jaar geleden slenterde ik van kraam naar kraam op de Chiang Mai Sunday Market. De stalletjes met toeristenmeuk sloeg ik over. Na 15 reizen had ik dat wel gezien. Maar wat was de Noord Thaise stijl mooi! Kleurrijk en met prachtige borduursels. Verliefd stopte ik bij elke kraam om de materialen van de tassen en kleding even te voelen. Na thuiskomst bleef de Northern Thai Style door mijn hoofd spoken. Zou het niet geweldig zijn als Nederlandse kinderen deze broeken, rokjes en accessoires zouden dragen? Hét startsein voor GirlyStuff!
De naam GirlyStuff dekt ondertussen de lading niet meer... Naast kleding en accessoires voor kinderen, zie je ook harembroeken voor volwassenen, prachtige shawls in een wonderlijke mix van zijdezachte tricot/organza, tassen en etuis in de webwinkel. Daarom gaan we verder als Happy Hippie style!”


Wat maakt jouw kleding zo speciaal?
“Iedereen die ’t leuk vindt om zichzelf en haar kind(eren) geen ‘dertien-in-een-dozijn-kleding’ aan te trekken, is bij Happy Hippie style aan het juiste adres. De boho harembroeken, de rokjes met pompoenen, cute Thaise bloesjes… De in Noord Thaise stijl geborduurde tassen, de kleurrijke haaraccessoires of de grappige sleutelhangers vind je niet in Hollandse winkels terug.”
Naar welk kledingstuk moeten mijn lezers zeker even kijken op jouw site?
“Absoluut de effen harembroekjes voor kinderen! Deze baggy’s doorstaan met glans de Hollandse kou en nattigheid. Leuk te combineren met een trui, longsleeve of vestje. Een spijkerjasje geeft de broekjes een stoere uitstraling. Je ziet diezelfde harembroeken ook voor volwassenen in de webwinkel.”
Ben je nu benieuwd naar de collectie? Klik gerust verder naar www.happyhippiestyle.com.