Speelgoed

Fietsen met m’n vingers!

flick

Ik heb net een gaaf stuntparcours met heuvels gebouwd om met de miniatuurfietsjes van Flick Trix heftige kunsten uit te voeren. Met deze vingerfietsen kun je de meest ongelooflijke trucks doen. Hoe vingervlug ben jij? Ik haal stoere stunts uit met de zogenaamde Bicycle MotorCross fietsen, zoals de tailwhip en de backflip. Net als die écht stoere profs. Ik verzamel die fietsjes dus niet alleen, ik pimp ze met handvaten, pedalen en wielen.

Coole stunts zien? Klik eens op: https://www.youtube.com/watch?v=5x9SsQ3YUL8&feature=related 

Op Flicktrix.com zie je nog meer over deze bijzondere bikes.

 

Gekke boontjes

beans

 

Bij ons op school waren de beans die je gratis bij boodschappen kreeg een ware rage. Nu heb ik nog leukere beans ontdekt, de Mighty Beanz. Grappige, boonvormige figuurtjes om te verzamelen, te ruilen, mee te spelen en mee te racen! Want de Mighty Beanz hebben een waanzinnige racebaan: de Mighty Beanz Slam ‘n’ Smash Race Track.

Ga de race aan met je vriendjes en zie wie de snelste Beanz heeft! Lanceer je Bean op de baan en zie hoe je Bean in een razend tempo over de baan schiet. Wie wint hangt af van je reactiesnelheid en natuurlijk een beetje geluk! Je kunt de baan zelf aanpassen, zodat de strijd steeds weer spannend blijft.

Hebbedingen van Dushi go with Flo!

dushi

Wat zijn ze leuk, Dunk, Chick, Rabbit en Flo. De knuffels van Dushi go with flo!

Ik kan uren met deze knuffels spelen. Zeker nu ik ook het Mooimaaktafeltje van Chick heb. Een lief dressoir om haarspeldjes, armbandjes en andere sieraden in te bewaren.

Lekker tuttelen. www.dushigowithflo.com

 

Tonka, Tonka en nog eens Tonka!

tonka

Wwwroooeeemmm. Met mijn gave Tonka sjees ik door de kamer en ik heb op mijn slaapkamer een enorme garage gebouwd. Wat een stoere wagens… en dat vindt papa ook. Hij speelde ‘vroeger’ al met Tonka. Ik heb verschillende gave Tonka’s: Tread Shifter Metal en MOD Machines System.

Dat klinkt niet alleen heftig, het is het ook. Want je kunt onderdelen van de auto’s onderling uitwisselen en dus je auto pimpen. Klaar met verbouwen? Racen maar. De Mod Machines gaan zelf rijden als je ze duwt, met pullback motor en coole geluiden. Deze Tonka’s wil je toch gewoon in alle kleuren krijgen, zodat je een eigen Tonka Garage kunt bouwen.

Sinterklaas, ik zal heel hard zingen en lief zijn… www.hasbro.nl

Wiebelen zonder om te vallen

 

weebles muziek boomhutDe papa's en mama's herkennen die Weebles figuurtjes vast nog wel. De ovale mannetje en vrouwtjes zijn terug! En wel in de Weebles Muzikale Boomhut van Playskool. Ik vind het echt te gek om met deze boomhut te spelen. De Weebles kun je laten klimmen of laten glijden, echt lachen. Ze wiebelen zelfs op het ritme van de muziek uit de boomhut mee. Zelf maak ik op die muziek ook graag een dansje. Ik val daar nog wel eens bij om, maar mijn wiebelende poppetjes niet. Die wiebelen zonder om te vallen! Echt gaaf.

Weet je wat nou zo leuk is? De Weebles Muzikale Boomhut is bedoeld voor kids vanaf 18 maanden, maar mijn broer van bijna 5 jaar speelt graag met mij mee als ik de Weebles te voorschijn haal.

Gooi de bal maar in m’n mond

hippo op gaaf

Op de vrolijke melodietjes van Hap Hap Hippo kun je lekker dansen! Het blauwe nijlpaard staat op de grond en ik dans er rondjes om. Maar je kunt meer met deze Hippo. Hij zingt zelf al “gooi de bal maar in m’n mond”  en ”ik heb nog steeds trek”, dus die rode, gele en groene bal gooi ik in zijn bek. Rolt de bal via links naar binnen, dan kun je aan het pootje van de Hippo trekken en komt de bal naar je toe gerold.Als ik op z’n buik druk gaan zijn rode wangen branden en kun je op 1, 2 en 3 drukken om gitaar-, piano- of trompetmuziek te horen. Gezellig. En de Hippo zegt de getallen en muziekinstrumenten ook, dus spelenderwijs leer ik.

Fijn voor papa en mama: achterop zit een knopje om het geluid harder of zachter te zetten.

Hop Kikker Hop

Rennen, springen en onthouden. Dat is voor mij Hop Kikker Hop. Samen met mijn vrienden heb ik erg gelachen met dit kinderspel.

Je legt verschillende leliebladen met de bloem naar boven op de grond. De oranje kikker met blauw petje op zit in een gele lelie met hieronder een draaischijf. Op die draaischijf staan figuren en door middel van een vrolijke libelle draai je zo’n figuur. Nu komt het er op aan, draai je het lelieblad met het goede figuur om, dan mag je op het pompje aan de kikker duwen. De kikker springt omhoog! Vang je Hop de Kikker in zijn sprong dan mag je het lelieblad houden. Niet gevangen… lelieblad weer terug op de grond. Wie het meest leliebladen heeft, wint. Vanaf 3+.