Kindermode

Voor kleine, stoere mannen!

Omdat winkelen niet altijd mijn favoriete hobby is, vind ik webshoppen wel erg prettig. Samen met mama plaatjes kijken. Een perfecte website vol stoere jongensdingen is Littledutchman.nl. Ze hebben er van alles: van mooie jassen tot hippe broeken en van een Bumpack loopauto tot stoere schoolspullen.

Maar nu ging ik dus kleding kijken en kopen. Little Dutchman heeft gave merken, zoals het nieuwe Nederlandse kledingmerk Joe Color, maar ook Twinlife, Pepe Jeans, Dobber en Eager Beaver. Oh, kijk dat kobalt winterjack van Joe Color... stoer. En mooie (hooded) longsleeves! In gezellige kleuren en coole teksten en prints.

Ik ben fan van Joe Color hoor! Zij brengen kleur in kindermodeland. Met een paar muisklikken kopen we een giga-groen shirt met aan de zijkant rode stroken en een bijzondere blauwe hooded longsleeve. De volgende dag wordt de bestelling keurig bezorgd... en ben ik blij. Geen rekken met kleding in de winkels langs, maar gewoon thuis kiezen en passen. Het Joe Color shirt is schitterend slank en zit als gegoten. Ik ga de blits maken op school!