Lifestyle

YOYO buggy, alle gemak en comfort

Je kleintje wordt steeds alerter en actiever. Dan wil je niets liever dan samen de wereld ontdekken en genieten van elke nieuwe indruk. Of je nu door het centrum van de stad wandelt, door de bossen loopt of langs de kust trekt. Je kiest voor het gemak en het comfort van een solide wandelwagen, een handige buggy en een praktische draagmand. Ook aan een veilig autostoeltje heb je waarschijnlijk al gedacht. Moet je deze zaken allemaal nog aanschaffen? Maak dan eens kennis met de YOYO buggy. Deze veelzijdige buggy met al zijn toebehoren biedt je namelijk alles in één. Dus zowel een buggy, wandelwagen als een autostoeltje.


De YOYO buggy, een en al veelzijdigheid
Je hebt het vast al ondervonden. Hoe kleiner en jonger je kind, hoe meer zaken je nodig hebt. Je kunt uiteraard veel geld uitgeven aan een apart autostoeltje, een praktische buggy en een comfortabele kinderwagen. Als je de YOYO buggy aanschaft, heb je echter een solide en veilig vervoermiddel voor je baby, die al deze functies in zich heeft. Met een paar simpele bewegingen heb je jouw kinderwagen omgetoverd tot een handige buggy en met toebehoren als een voetenzak en een autostoeltje kunnen jij en je kleintje overal naar toe.
Volkomen veilig
Je moet er niet aan denken dat je kindje iets overkomt. De YOYO buggy voldoet aan de allerhoogste veiligheidsnormen. Het solide onderstel met zijn vier soepel lopende wielen met onafhankelijke ophanging is bijzonder stabiel en heeft een hoge draagkracht. Het frame is uitgebreid getest en goedgekeurd voor een gewicht tot 22 kg. En dat terwijl de buggy toch zo licht is, dat je hem makkelijk over je schouder kunt dragen. Het stuur, dat met zacht kunstleer bekleed is, licht gemakkelijk in je hand en je hebt aan lichte bewegingen genoeg om je buggy te laten reageren. Je gaat het zelf ondervinden. Ook op oneffen terreinen blijft de 'vierwieler' stabiel en veilig voor je kind.
De YOYO buggy, zo gemakkelijk in het gebruik
Veiligheid is uiterst belangrijk. Zit- en ligcomfort voor je kind uiteraard ook. Of je kleintje nou zit of ligt in de YOYO buggy, het komt helemaal tot rust en kan zich volledig concentreren op jou en de wereld die het wil ontdekken. Is dit genoeg? Natuurlijk niet, ook jij als ouder of verzorger mag veel gebruiksgemak verwachten. Deze buggy is gemakkelijk compact in te klappen, zodat je hem overal kunt opbergen of meenemen. De draagriem en het lichte gewicht geven je veel comfort als je met je buggy trappen moet lopen. Je kunt hem zelfs aan een kapstok ophangen. Hij past zonder moeite in de kofferbak en mag ook als handbagage mee in het vliegtuig. Veilig, comfortabel én handig, dat is wat jij en je baby verdienen.
De accessoires
De YOYO buggy biedt een prettig assortiment aan accessoires. Denk daarbij aan een warme voetzak, een handige parasol tegen de felle zon, een handige meerollende tas en een af en toe zo noodzakelijke regenhoes. Kortom, een complete buggy voor ieder moment van de dag.