Lifestyle

Slowjuicen met het gezin

Gezonder leven, meer sporten en wat extra bewustwording. Een mooi streven, alleen niet altijd even makkelijk toe te passen. Zeker niet in een gezin. Frecious Slowjuice maakt het jou een stuk makkelijker. Begin de dag met een gezonde groentejuice; elke dag vers uit je vriezer! Paksoi, rabarber, kurkuma, aardpeer... die eet je niet elke dag. Variatie in groente ontbreekt vaak. Precies daarom gebruikt Frecious.bio per flesje 8 tot wel 14 verschillende, biologische ingrediënten. Er zijn 3-, 5- en 7-daagse detox kuren.

Family mixbox

Scoor je dagelijkse portie vitaminen met zo’n smakelijke juice uit de vriezer. Gewoon de avond van te voren eruit halen en de volgende ochtend mee starten. Niet te veel moeite toch? Dus, wij bestellen bij Frecious.bio de Family Mixbox met in totaal 46 sapjes. Voor de volwassenen 30 Frecious Slowjuices en 16 Frecious Young Juices voor de kinderen. Bij de box worden ook nog eens twee leuke games voor kids geleverd. Zo leren ze spelenderwijs meer over groente en fruit.

Het pakket wordt keurig ingevroren aan de deur geleverd en de 46 juices leg ik in de vriezer. Oh nee, min vier, want we beginnen meteen. Voor de volwassenen een Celery Slim en de kinderen een Busy Bee (leuke afbeelding ook op het etiket). De volgende ochtend starten we voor het ontbijt met ons ‘shotje’ en waar de kinderen het wel lekker zoetig vinden, moeten wij even wennen. Wellicht was selderij niet de beste start… maar dat ontdekken we de volgende dag pas als we de Carrot Care drinken.

Smaakvariatie

Okay, de smaken zijn verschillend en de ene keer net iets meer naar wens dan de volgende. Maar met deze juices krijgen we wel alle vitamientjes binnen. De Family mixbox geeft ons een fijn steuntje in de rug met een pakket vol lekker groentensap.

In zo’n flesje Frecious Young juices zit maar liefst 150 gram groenten per portie, in de volwassen variant is dat 300 gram groenten per portie. Wij drinken het gelijk in de ochtend, maar je kunt Frecious op ieder moment van de dag drinken, het best wel een kwartier voor je maaltijd.

Waarom slowjuicen?

Dagelijks veel groente en rauwkost eten is het ideaal, alleen lukt dit slechts 5% van de Nederlanders. Met een nieuwe norm van 500 gram gevarieerde groente per dag, heeft Frecious Slowjuice hier direct op geanticipeerd. De balans volgens Frecious? Minimaal 200 gram groente via je voeding en drink er dagelijks nog eens 300 gram bij.

De 100% smaken zijn even wennen, maar zo proeft gezond en dat leer je snel waarderen. Ook niet geheel onbelangrijk: geen pasteurisatie, maar een shockfreeze proces. Door direct in te vriezen wordt de tijd stil gezet. Dit zorgt voor optimaal behoud van voedingsstoffen. Zo krijg jij dagelijks meer vitamines en mineralen binnen en is je sap dus ook echt vers.