Gaaf voor Kinderen

Gratis onderwater musical bij Burgers’ Zoo

Deep Ocean Monsters is de naam van de musical die je deze zomer kunt bekijken als je een bezoek brengt aan Burgers’ Zoo. De dierentuin in Arnhem organiseert elke vakantieperiode een avontuurlijk en verrassend evenement dat aansluit bij de leefwerelden in het dierenpark. Van 16 juli tot en met 28 augustus 2016 staat de Ocean centraal met de Deep Ocean Monsters. De musical is geschikt voor jong en oud en biedt naast humor, zang en dans ook veel informatie over de soms monsterlijke diepzeebewoners. Deep Ocean Monsters is een vernieuwend edutainment project dat met spectaculaire visuele effecten de beleving van dieren en natuur in Burgers’ Zoo versterkt.
Leven in de diepzee
Samen met Burgers’ Zoo heeft van Hoorne Entertainment deze musical ontwikkeld waarin het leven in de diepzee op kleurrijke en educatieve wijze centraal staat. ‘Voor ons is dit een heel gaaf project, een totaal andere vorm van het maken van een parkshow dan dat we gewend zijn. Gezien de reacties zijn we erin geslaagd entertainment neer te zetten met een boodschap! Daarnaast is het geweldig samen te werken met het familiebedrijf Burgers Zoo, één van de mooiste dierenparken van Europa’ aldus Directeur van Van Hoorne Entertainment, Michael van Hoorne.


Jong en oud
De musical is geschikt voor jong en oud en biedt naast humor, zang en dans spelenderwijs ook veel informatie over de tamelijk onbekende en soms monsterlijke wezens die de diepzee bevolken. Deep Ocean Monsters is een vernieuwend edutainment project dat met spectaculaire visuele effecten de beleving van dieren en natuur in Burgers’ Zoo versterkt. Bezoekers krijgen het gevoel alsof de diepzeemonsters over het podium en dwars door het publiek zwemmen. Door deze fascinerende blacklight show met kleurrijke figuren leren de bezoekers wie de diepzeemonsters zijn en waarom ze er zo uitzien.
De musical duurt een half uur en is gratis bij de entreeprijs van Burgers’ Zoo inbegrepen.