Gaaf voor Kinderen

Warme Winterdagen bij Museum BroekerVeiling

Heb jij al plannen voor de vrije dagen rondom Kerst? In de kerstvakantie 2017/2018 is het in Museum BroekerVeiling winters gezellig!
Van woensdag 27 t/m zaterdag 30 december 2017 en van dinsdag 2 januari t/m zondag 7 januari 2018 zijn de Warme Winterdagen bij Museum BroekerVeiling.

Broodjes bakken
Tijdens de Warme Winterdagen zijn er veel activiteiten voor jong en oud waarin gezelligheid en lekker eten centraal staan. Zo kan je broodjes bakken boven het kampvuur terwijl je luistert naar verhalen over vroeger. Bied op vergeten wintergroenten tijdens de veiling, kom loungen in de lighallen met een warme kop chocolademelk en vul je eigen potje met zoet-zure rode kool om mee naar huis te nemen (extra kosten aan verbonden).

Tijdens de warme winterdagen waan je je helemaal in oude tijden, je wordt omringd door mensen in klederdracht. De smid heeft zijn vuur opgestookt en de visrokerij is druk in bedrijf; het museum leeft!
Als bezoeker van de Warme Winterdagen krijg je bij binnenkomst een voucher voor een gratis warm drankje en een winters hapje in het restaurant.
Tijdens je bezoek kun je varen, een groenteveiling bijwonen en de spannende tocht volgen van de tuinbouwproducten van het land tot aan de klant.

Voor toegang tijdens de Warme Winterdagen gelden de normale entreeprijzen en is de museumkaart geldig. Kijk voor tijden en meer informatie op www.broekerveiling.nl/evenementen