Speelgoed

De bruiloft van Playmobil

De ridder en prinses gaan trouwen. Het is groot feest! Ook voor de kinderen.

Juist voor kinderen, want het draait hier om Playmobil poppetjes waarmee je een bruiloft na kunt spelen. In de set ‘de bruiloft’ vind je een prachtige roze kapel en de prinses trouwt natuurlijk in een schitterende witte jurk. Maar, met het Playmobil-thema De Bruiloft kun je nog veel meer. Namelijk een hele trouwerij naspelen.

Veel accessoires

Er is een bruidswinkel waar je met je poppetjes jurken kunt uitzoeken en je haar kunt laten doen in de kapsalon. Dan rijdt je in een chique limousine naar het bruiloftsfeest voor een ceremonie in het bruidspaviljoen. Allemaal even mooi! Er zitten bij de sets veel leuke (kleine) accessoires zoals bloemen en duifjes om de bruiloft helemaal echt te laten zijn.

Bruidsmeisje met bruidsjonker

Gaaf voor Kinderen valt vooral voor de set met een bruidsmeisje en –jonker. Zo wordt de trouwerij helemaal compleet. Wij vinden het leuk dat het meisje mooi bruin is en al een fijn ondergoedsetje draagt. Nu hoeven we haar alleen nog een schattig jurkje aan te trekken en ze is klaar om op de foto te gaan. In de set zit namelijk ook een fotograaf met camera en een buitensetting met plantenbak en roze boog. Heel romantisch allemaal.

Eigen fantasiewereld

Wij denken dat Playmobil weer een prachtig thema neer heeft gezet in de City Life-lijn met De Bruiloft. Kinderen kunnen zo in een eigen fantasiewereld een bruiloft naspelen.