Speelgoed

Win Star Wars Porg pluchen knuffel

Jaja, het is bijna zover. De achtste episode uit de Star Wars reeks gaat half december in première in de Nederlandse bioscopen.
Star Wars: The Last Jedi is ook voor Hasbro een grote bron van inspiratie. Vandaar dat de speelgoedfabrikant dit najaar veel gave, nieuwe Star Wars producten uitbrengt. Een ware must have voor Star Wars-fans.
Ahhhh schattig!
Onze lieveling is de elektronisch pluchen Porg. Ben je (nog) niet bekend met Star Wars en Porgs? Het zijn überschattige wezentjes die op het eiland waarop Luke Skywalker in ballingschap verblijft wonen. Een Porg lijkt wel een beetje op een papegaaiduiker. Porgs hebben ogen om in te verdrinken, zo schattig.
Waggelend en fladderend met zijn vleugels is de kletsende pluchen Porg op zoek naar avonturen. De zachte pluchen knuffel maakt zulke lieve geluidjes. Wij denken dat de elektronische pluchen Porg in iedere verzameling van de echte Star Wars fan thuis hoort.

AFGELOPEN - Wij mogen een pluchen Porg weggeven! 
 
Beleef je eigen avonturen met de pluchen Porg van Hasbro. Of speel scènes na uit het Star Wars universum. 

Meer in de collectie
De Star Wars collectie van najaar 2017 bestaat uit de innovatieve, beweging-gestuurde Force Link technologie, de Kylo Ren Tie Silencer,  de Path of the Force Lightsaber en de nieuwe lieveling Porg.
 

Maak kans op Porg!
Hoe?
Vul de 2 vragen in:
1. Wat kost Star Wars: The Last Jedi Porg - Elektronische Knuffel bij Bol.com?
2. Wat vind jij zo leuk/lief/schattig aan Porgs?
 
 
Let op onze regel:
Alleen leden van onze tips per mail (de mailing dus ;-)) kunnen kans maken op de prijs.
Sta je al ingeschreven, dan kun je gewoon ook 'ja' invullen want per mailadres ontvang je ons bericht 1x.
 
 

 

De winnaar is: Elja D uit Alkmaar.