Speelgoed

Geurige knijpknuffel

Begin 2018 staat bol van de speelgoedhypes. Van verrassingsballen tot slijm en van een nieuw boomhut-boek tot een squishy. We gaan het nu over deze laatste hebben… wij testen hiervoor de Smooshy Mushy.
Schattig
We maken een Smooshy Mushy Blind Bags Besties open. In het zakje vinden we een verrassing, en dat is voor kinderen soms best lastig. Want dochterlief wilde graag een ijsje en heeft nu een hamburger-achtig koekjes figuur. Heel kort is zij teleurgesteld, maar daarna vindt zij ‘m schattig en zalig ruiken. Tijd om het knuffeltje te knijpen. Want ja, ‘smooshen’ hoort er bij. Het zacht polyurethaanschuim zorgt ervoor dat ze altijd lekker gesmooshed kunnen worden… (verzin het maar ;-)).

Frozen Delight Speelfiguur
Dochter besluit dat zij wel een livestream op Facebook wil doen met Smooshy Mushy en zo kijken er vele lezers naar de unboxing van de Smoosy Mushy Frozen Delight Speelfiguur. Ze opent het deksel van de milkshake beker en tada… er komt een geurige aardbei tevoorschijn, stickers, een mini-shake beker én een Smooshy-knuffel. Een geurige knijpknuffel.
De figuren zien er leuk uit en er wordt eindeloos in geknepen en aan geroken.
Het gave: met het korte kettinkje kun je de figuren aan je sleutelhanger maken.
De Smooshy Mushy-knuffels zijn leuk om te sparen en een ideaal cadeau. 
AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen geeft een Smooshy Mushy Bento Box weg. 
In ons review pakket van Smooshy Mushy zat zoveel gaaf speelgoed… dat we er graag één met jullie delen.

We geven een Smooshy Mushy Bento Box weg!
Daar moet je natuurlijk wel wat voor doen…
De vraag volgt zo.
Maar stel, je wint niet en je wilt wel een Smooshy Mushy kopen bij Bol.com. Dan zou het voor ons heel fijn zijn als je dat via de review-link 'geurige knijpknuffel' wilt doen.
 
Vraag: Op Gaaf voor Kinderen omschrijven we regelmatig uitstapje en vakanties in de rubriek 'op stap'. Noteer op het formulier de link van een camping of vakantiepark wat jou aanspreekt en noteer kort waarom. 
 
De set met squishy is verzonden naar een blij meisje in Zutphen.