Speelgoed

Test en winactie: Lost Kitties


De 9-jarige tester Pien laat op Facebook Gaaf voor Kinderen een unboxing van de Lost Kitties Blind Box zien.
De ondeugende katjes zijn goedgekeurd en gaaf om te sparen.
Verzamelwoede lijkt momenteel wel een trend. En zeg nou zelf, een verzameling aanleggen is gaaf. De ene spaart knuffels, een ander voetbalplaatjes en nog weer een ander spaart schelpen. Verzamelfans zijn er altijd!
Verzamelen
Dit jaar 2018 lijkt het wel het jaar van de verzamelaar, want wat valt er veel te sparen. En dan hebben we het niet eens over de spaaracties bij supermarkten. Nee, er zijn diverse speelgoedmerken waarmee je mooie verzamelingen kunt opbouwen. Wat extra handig is aan verzamelaars… je weet altijd een cadeautje!
Katjes
Een leuke aanvulling op het assortiment verzamel-speelgoed zijn de Lost Kitties. Er zijn 36 verschillende melkpakjes met telkens een leuke verrassing in de vorm van een ondeugend katje.
Pien opent een melkpak en bevrijdt het eigenwijze katje uit de klei. “Yes, ook nog zachte klei om mee te spelen!”, is haar reactie. Ze legt de klei weg en zoekt verder welke kat en accessoires zij heeft. En daar zit precies de verzameldrang… je weet van te voren niet welke kat je uit het melkpak gaat halen, dus je wilt er steeds meer.
Toegegeven, de kitties zijn gaaf. Verzamelen maar! 
AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen geeft een pakje Lost Kitties Blind Box weg! 
 
 
Kitties! 
We noemen een paar kitties… de  verliefde  Bonbon, de  luie  Nap-Kin,  Eugene  met  z’n bolle  buikje  en  Cheesy,  die  zo  hard  van  de  pizza  snoept  dat  zijn  koppie  erin  vast  zit.
Op  de  website  van  Lost  Kitties kun je  de  verzamelposter downloaden. Lostkitties.hasbro.com/nl-nl
 
De melkpakken Lost Kitties zijn onder andere te koop bij Bol.com.
GaafvoorKinderen maakt gebruik van bol.com affiliate links. Als jij dus op één van de links klikt, dan krijgen wij daar mogelijk een percentage commissie over. Het kost jou niets extra!
 
Maak kans op een kleine verpakking Lost Kitties!
Vraag: Welke kleur katje hoop jij in de verpakking te treffen EN wat is er volgens jou zo gaaf aan verzamelen.
Winnares Helene K woont in Baarlo. Zij ontvangt een Lost Kitties thuis.