Speelgoed

Squishy versieren en nog meer knijpen

Wat zijn squishy’s fijn hè om in te knijpen. Het voelt zo lekker. Nou, dan heb je Slimi Café nog niet geprobeerd. Dat is méér dan squeezen.

Taart
Eerst openen we een verpakking ORB Slimi Café met een squishy. Yes, wij hebben de taartpunt, maar er zijn ook cupcakes en andere lekkernijen. Je zou er haast een hap van nemen, zo lekker ziet het er uit.

Er zit een klein zakje met een roze topping bij. Pien start haar vlog en dus de test met de toppings en Slimi Café squishy. (klik hier om te zien)


Okay, we hebben dus een verpakking met een squishy (Slimi Café) en drie zakjes toppings. Hiermee gaan we de taart versieren. De verpakking van de toppings is hersluitbaar, want je kunt na het versieren alle toppings weer verwijderen… zo lezen we. Terwijl Pien de drie verschillende toppings (een dunne licht doorschijnende, een dikkere en echt vastere substantie) op de squishy gebruikt, denken we ‘dat krijg je nooit meer uit elkaar’.


Veel plezier
In de Leuk of Meuk video van OnneDi zagen we eigenlijk al dat het wél lukt om de toppings weer opnieuw te gebruiken. En het is ook écht zo. Eerst knijpt Pien de toppings er trouwens via de dop uit, en dat gaat best lastig. Maar later ziet ze de hersluitbare onderkant.

Nou, de taart is versierd met drie verschillende ‘smaken’. Dan het grote moment:


Knijpen. Squeezen!
Dat voelt zoooo lekker. Yes.


Uiteindelijk laat Pien in haar vlog ook zien hoe je de drie verschillende toppings weer los haalt van de squishy en inderdaad opnieuw kunt gebruiken. Super.
Get creative met squishies en cake toppings!