Gaaf voor Kinderen

Win een familieticket voor een rondvaart door Amsterdam

Wat ga je met je kinderen doen als je een dagje in onze mooie hoofdstad Amsterdam bent? Inderdaad… een rondvaart door de prachtige grachten maken. En dat doen wij dus ook. Met maar liefst vier kinderen (neef en nichtje gaan ook gezellig mee) komen we bij Rederij de Blue Boat Company aan. Het kinderavontuur door de grachten met de naam ‘Zoetwaterpiraten Kids Cruise’ heeft onze aandacht getrokken.

Ahoy maatje!

Enthousiast stappen onze vier ‘piraatjes’ aan boord. Schip ahoy, maatje. Zij krijgen bij het instappen een piraten pakketje voorzien van een piraten ooglapje, verrekijker en een puzzel/vragenboekje. Voor hun is de rondvaartboot een heus piratenschip! We krijgen allemaal oordopjes zodat iedereen in zijn eigen taal de informatie kan beluisteren. Naast de Nederlandse zender is er op nummer 17 de kinderpiratenzender. Hier horen zij alle informatie over de grachten en unieke plekjes in kinderpiratentaal, en tegelijk kunnen ze in hun boekje opdrachten.

De stoere Amsterdamse muis Sjonnie & zijn vriend Harold de kat vertellen van alles over de hoofdstad. Hoe leuk is dat? Zo tellen we dieren in de gevels van de grachtenpanden en varen we onder heel wat bruggen door. De 75 minuten durende rondvaart was snel voorbij. We hebben tijdens de tour veel opgestoken, maar tussendoor zijn we ook even naar het achterdek gegaan om een luchtje te scheppen en foto's te maken. Het was een ontzettend leuke rondvaart voor jong en oud, echt een leuke aanrader als je een rondvaart wilt maken door Amsterdam.

 

AFGELOPEN - Wij mogen van Blue Boat Company een hele toffe prijs weggeven… namelijk 1x1 familie ticket: met dit ticket kunnen 2 volwassenen en maximaal 4 kinderen van 4 t/m 12 jaar mee met een rondvaart.

 

 

Volwassenen kunnen zelf een audiotour uitkiezen terwijl de kids luisteren naar het Zoetwaterpiraten avontuur.
Wil jij kans maken op deze prijs? Doe dan mee!


Vraag: Wat is Sjonnie voor een dier?

Vul je antwoord in op het formulier EN omschrijf waarom jij zo graag door de Amsterdamse grachten wilt varen.

Je kunt tot 31 mei 2017 meedoen.

 

De gelukkige winnaar woont in Veenendaal en heet Noah R.