Gaaf voor Kinderen

Win kaarten voor Dummie de Mummie en de Tombe van Achnetoet

Na de bioscoophits Dummie de mummie en Dummie de mummie en de sfinx van Shakaba, is het tijd voor de derde verfilming van de populaire kinderboekenserie van Tosca Menten. Deze verfilming van haar boek is vanaf 4 oktober in de bioscoop te zien.

Boek gelezen – film zien!

Dutch FilmWorks brengt Dummie de Mummie en de Tombe van Achnetoet uit op het witte doek. Dit is alweer het derde deel van de populaire reeks! Het boek hebben wij inmiddels gelezen, dus wij zijn onwijs benieuwd naar de film, met de vaste acteurs, zoals Julian Ras en Roeland Fernhout.
In het verhaal reizen Goos en Dummie af naar Egypte, om het graf van Dummie zijn ouders te zoeken. Egypte blijkt na vierduizend jaar behoorlijk veranderd en het graf van Achnetoet – de vader van Dummie - is nergens te vinden. Zal het de vrienden lukken om de tombe van de farao zonder problemen te vinden?

AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag 1x 4 kaarten voor Dummie de Mummie en de tombe van Achnetoet weggeven! 
 
foto: © PVPictures by Jaap Vrenegoor
 
Schrijfster Tosca Menten kennen jullie vast ook wel. Zij staat bekend als ‘de grappigste kinderboekenschrijver van Nederland’.
Er is een speciale filmeditie van het boek Dummie de Mummie en de tombe van Achnetoet, met stills uit de film!
 
Maak kans op 4 kaarten voor de bioscoopfilm Dummie de Mummie en de tombe van Achnetoet.

Vraag: vanaf welke datum draait deze familiefilm in de bioscoop én wie speelt de rol van Goos?
Je kunt tot 2 oktober 2017 meedoen.
 
Let op onze regel:
Alleen leden van onze tips per mail (de mailing dus ;-)) kunnen kans maken op de prijs.
Sta je al ingeschreven, dan kun je gewoon ook 'ja' invullen want per mailadres ontvang je ons bericht 1x.
 
Online winnaar: K. Gizzie uit Vlaardingen
Facebook winnaar is:
Kee Krooswijk
Ghallo allemaal, het is ghelemaal ghelukt, ; Ik ben Sam en enorme fan van Tosca Menten en zou graag naar film gaan met mijn zusje en broertje! Ik ben voor niet of niemand bang, ook niet voor de schimmen op het behang. 't Is elke avond dikke pret met het skelet onder mijn bed. Ook heb ik helemaal geen last van die monsters in mijn kast. En springt er 's nachts om twaalf uur een mummie uit de muur, dan zeg ik: "Jammer, beste vent, dat jij zo ingewikkeld bent!" Gha nu duimpjes draaien...Maashi Sam xxx