Gaaf voor Kinderen

Early Man: Het stenen tijdperk versus het bronzen tijdperk

Heb je de trailer van Early Man al gezien? Echt grappig. Het heet een stop-motionfilm en wij vinden de animatiefiguren dan op gekleide poppetjes lijken. En dat ziet er gaaf uit!
Het verhaal van Early Man is ook lachwekkend, want de holbewoners uit het stenen tijdperk gaan de strijd aan met de stam uit de bronstijd. Een nieuwe, epische wereld. Met geinige verwijzingen naar nu, want serieus… was er toen al gesneden brood?! De verkoopster in de film zegt: “De beste uitvinding sinds... ooit.”
Koen Kardashian is een ‘twietervogel’
De film is in het Nederlands ingesproken door o.a. Arjen Lubach, hij vertolkt het stamhoofd Bobnar uit het stenen tijdperk. Nicolette Kluijver doet de stem van Goona, een stoere meid die aangesloten is bij de stam uit de bronzen tijd.

Koen Kardashian is een ‘twietervogel’, de prehistorische voicemail, die regelmatig opduikt om boodschappen te verkondigen.


Gaaf voor Kinderen mag 3x 2 kaarten voor Early Man in de bioscoop weggeven! 


Het verhaal
Okay, in het kort nog het verhaal: Holbewoner Dug en zijn stamgenoten rocken de steentijd, maar dan wordt hun vallei aangevallen door de machtige Lord Nooth en zijn stam uit de bronstijd. Samen met zijn vriend Zwijnkop bedenkt Dug een plan om zijn thuis te redden. Een prehistorisch potje voetbal tussen de twee stammen zal bepalen wie de vallei zal veroveren.
Leuk om te weten: Early man is van de makers van Chicken Run, Wallace & Gromit en Shaun the Sheep.

 
Release
Early Man is voor jong en oud en zowel in de Nederlands gesproken als Engelstalige versie te zien vanaf 7 februari 2018 in de bioscopen.
Maak kans op kaarten.


Vul op het formulier in wat een ‘twietervogel’ is én waarom jij deze film graag wilt zien.
We geven op Facebook ook kaartjes voor de film weg. Dus kijk ook bij Facebook Gaaf voor Kinderen.

Powered by BreezingForms

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars ontvangen bericht van ons.