Gaaf voor Kinderen

Voor kleine en grote heksen!


Heksen fascineren. Zeker in de fantasie van kinderboeken.
Kennen jullie het boek De Kleine Heks? De wereldwijde bestseller van Otfried Preußler. Nou, dát verhaal is nu verfilmd en draait vanaf 18 juli in de bioscoop.
Wij zeggen: zien.
Alle heksen verzamelen
Ga lekker naar de bios met je klein heksje en geniet van het verhaal.
De Kleine Heks woont samen met haar raaf Abraxas diep in het bos. Ze is pas 127 - wat nog heel jong is voor een heks - en mag nog niet naar het grote heksenfeest op de Bloksberg.
Maar de Kleine Heks wil heel graag dansen met de andere heksen en rondjes vliegen op haar bezemsteel, dus ze besluit er stiekem heen te gaan.
Gaat dat goed aflopen? Als je het boek kent, dan weet je het misschien. En anders, lekker gaan bekijken.
 
Wat doet de kleine heks nog meer?
Dit:
Als ze wordt betrapt mag ze alleen terugkomen als ze binnen één jaar alle spreuken van het grote magische boek uit haar hoofd leert. De Kleine Heks oefent dagenlang op de gekste heksenspreuken, haalt heel wat streken uit en rolt van het ene avontuur in het andere met Abraxas en haar vriendjes Thomas en Fietje. Lukt het haar alle toverspreuken te onthouden en iedereen in het bos te overtuigen dat ze de állerbeste is? 
 
De Nederlandse stemmen zijn van Vivienne van den Assem, Tygo Gernandt en Sterre Koning en wordt o.a. de hele zomer in de Pathé Zomerbios gedraaid.