Gaaf voor Kinderen

Winactie: Dolittle pakket

Joepie, op 16 januari komt de film Dolittle uit in de bioscopen.
Ben jij dol op dieren? Op epische avonturen? En ga jij graag naar de bioscoop? Ja? Dan is de 3D-film Dolittle echt iets voor jou! En het zo gaaf… wij hebben een winactie waarbij je kans maakt op 2 kaartjes en een Dr. Dolittle t-shirt.
Ga mee op avontuur in deze kleurrijke film van de makers van Alice in Wonderland en Maleficient.
Exotische dieren
Robert Downey Jr. brengt het beroemde personage Dr. Dolittle tot leven in de epische nieuwe 3D-avonturenfilm Dolittle , voor de hele familie. De excentrieke Dr. John Dolittle leeft in Dolittle Manor met alleen zijn exotische dieren als gezelschap.

Oude vijanden

Wanneer de jonge Koningin Victoria ernstig ziek wordt, gaat Dolittle op zoek naar een geneesmiddel dat alleen te vinden is op een mythisch eiland. Tijdens deze reis beleeft hij samen met zijn bijzondere dierenvrienden gevaarlijke avonturen, waarbij hij oude vijanden tegenkomt en hij nieuwe wonderlijke wezens ontdekt.

Paniekerige gorilla

Op deze zoektocht krijgt de dokter gezelschap van een jonge leerling en een bonte stoet aan dierenvrienden, waaronder een paniekerige gorilla, een enthousiaste maar onnozele eend, een cynische struisvogel die continu kibbelt met een vrolijke ijsbeer en een eigenwijze papegaai.

GaafvoorKinderen mag 3x een Dolittle-pakket weggeven. (afgelopen)
Robert Downey Jr. brengt het beroemde personage Dr. Dolittle tot leven in de epische nieuwe 3D-avonturenfilm Dolittle , voor de hele familie.
In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Fedja van Huêt, Roman Derwig, Ilse Warringa, Jamie Trenité, Dennis van der Geest, Rayen Panday, Eddy Zoëy, Edsilia Rombley, Thekla Reuten, Gijs Naber, Stefania, André Dongelmans, Pip Pellens, Pim Wessels, Derek de Lint, Murth Mossel en Bibian Mentel.

Maak kans op 2 kaarten en een t-shirt van Dolittle.
Hoe? Noteer op het formulier of onder het bericht op Facebook Gaaf voor Kinderen welk dier in de film jou het meest aanspreekt en waarom.

Winnaars: Marijke van B. uit Rosmalen, via Facebook Anita Bravenboer-Rozendaal, Jiri J. uit Wijdenes.