Gaaf voor Kinderen

Win: premièrekaarten voor KNOR

 

Gaaf voor Kinderen ontving een uitnodiging voor de officiële en feestelijke première van het charmante en geestige KNOR. 

Na het bekijken van de trailer weten we: dit is een gave kinderfilm. Maar zelf kunnen wij niet naar deze vrolijke première in Amsterdam. Jammer, maar goed nieuws voor één van onze lezers. We mogen de premièrekaart voor vier personen namelijk aan één van jullie geven. Wauw, wat een supergave ervaring!

Maar waar gaat de film eigenlijk over? Over een roze varkentje. Dat is duidelijk.

KNOR gaat over:

Voor haar negende verjaardag krijgt Babs van haar opa uit Amerika het varkentje Knor cadeau. Haar ouders zijn daar niet zo blij mee. Alleen op voorwaarde dat Knor een puppycursus volgt, mag Babs hem houden. Maar dan blijkt opa stiekem andere plannen te hebben met Knor. Hij doet mee met de worstenwedstrijd van de Vereniging voor Vleeswaren van Verse Varkens…

 Wil jij op 3 juli naar KNOR in Theater Tuschinski in Amsterdam? Lees verder en doe mee met de winactie

Maak kans op een kaart voor 4 personen voor de première van KNOR op 3 juli in Koninklijk Theater Tuschinski in Amsterdam.

Programma:
deur open om 10 uur
start zaalprogramma 10.45 uur

Wie wil er naar deze première?

Laat in een reactie weten wat jou nou zo leuk lijkt aan deze film en de première. Let op: het heeft dus alleen nut om te reageren als je zondag 3 juli om 10 uur in het Amsterdamse Tuschinski Theater kunt zijn.

Je kunt (voor dubbel kans) ook reageren op Facebook GaafvoorKinderen, waar je ook de trailer kunt bekijken.

Lees in de privacyverklaring wat we met de gegevens doen.

Powered by BreezingForms

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Prijzen zijn nooit inwisselbaar voor geld of andere producten! Winnaars ontvangen bericht van ons.