Gaaf voor Tieners

Time to Cheer

Een nieuwe sportzomer staat voor de deur. Welke sport je ook bekijkt of zelf doet… de blijdschap en ontlading als jouw sport wint gaat gepaard met veel gejuich. Yes. Brazilië, een van de vrolijkste culturen, is de perfecte inspiratie voor uitzinnige momenten. En de inspiratie voor PUMA. Voor een nieuwe limited edition voor hem en haar. Brasil!

Brasil

PUMA Yellow voor haar, is een frisse, energieke geur die je een verkwikkend gevoel geeft en waarmee je de dag vol optimisme en energie begint. De geur opent met sprankelende, frisse en fruitige topnoten van bergamot en appel, vloeit vervolgens over in een prachtig boeket van verfijnde magnolia, luxueuze roos, schitterende viool en weelderige fresia en wordt afgesloten met sensuele basisnoten van Florentijnse iris, sandelhout en cederhout.

PUMA Green voor hem is ontwikkeld om jou ‘s ochtends te laten genieten van de natuurlijke kracht van de weelderige, aromatische groene akkoorden van deze geur. Hij opent met de verkwikkende frisheid van een waterakkoord, dat mooi wordt afgezet tegen de lavendel en de lelietjes-van-dalen in het hart. De heerlijke sensualiteit van vanille uit Madagaskar en wit cederhout vervolmaakt de geur.

De limited edtion Brasil is vrolijk.