Gaaf voor Kinderen

Slapen in je favoriete vervoersmiddel

alt

Da’s geinig: slapen in een vervoersmiddel. Dan bedoel ik niet om je van A naar B te verplaatsen, maar echt slapen in een bijzondere accommodatie als een vliegtuig of trein. Bij CASAMUNDO.nl kun je namelijk in verschillende voertuigen overnachten.

Trein in Zuidwest-Duitsland

Midden in de natuur in Baden-Württemberg ligt het plaatsje Frickingen, waar elf treinwagons uit de jaren twintig zijn omgebouwd tot appartementen. De groene wagons liggen verspreid op een terrein van 3000 m². De weilanden en de oude spoorwegovergang bieden een uitstekend speelterrein voor kinderen. Op warme dagen is een bezoek aan de nabijgelegen Bodensee (10 km) een aanrader. Meer info: object nr. 148317, max 5 personen.

Ook gaaf:de bungalow boot in Oost-Duitsland. Met deze ‘BunBo’ bungalow boot kun je een stuk varen… Net als bij het huren een gewone boot krijg je voor vertrek instructies over de besturing van de accommodatie.

Benieuwd naar meer bijzondere accommodaties? Op CASAMUNDO.nl vind je een selectie van unieke logeeradressen in Europa. foto: Inter Chalet