Gaaf voor Kinderen

Hond mee op vakantie

Als je geen hond hebt kun je je er waarschijnlijk niet alles bij voorstellen, maar de liefde tussen de baas en zijn hond gaat ver. In ons gezin in ieder geval wel. De kinderen zijn met onze labradoodle Takkie (uit 2013) opgegroeid en wij kunnen ons een dag – laat staan een vakantie - zonder hond niet goed voorstellen. Okay, de keer dat we de kans kregen om een bijzondere reis naar Zuid-Afrika te maken, hebben we Takkie naar een heel goed hondenpension gebracht. Hierbij hielden wij ons vooral voor dat de hond in het pension ook vakantie heeft. Maar verder, gaat onze hond mee op vakantie!
Accommodaties voor honden
Als je de hond mee op reis wilt, kan dat beperkend werken. Vliegen bijvoorbeeld, is lastig, en heeft daarom ook niet onze voorkeur. Dat wordt dus op vakantie met de auto. In een land als Frankrijk is het meenemen van de hond vaak geen probleem, in Italië merken wij meer weerstand. Honden zijn minder welkom en dat merk je vooral aan de accommodaties. Natuurlijk begrijpen wij dat er mensen zijn die niet van honden houden of allergisch zijn en dan is het heel goed dat er in zo’n accommodatie geen hond heeft gelogeerd. Maar als wij nu ‘omdenken’ en eens op zoek gaan naar speciale accommodaties voor honden.

Doggy Days
Dat denken aan vakanties met de hond is precies wat ze bij een vakantiepark als Landal GreenParks doen. Sterker nog er zijn speciale hondenweekends, de Doggy Days. In 2018 staan de Doggy Days gepland in het weekend van 8 juni t/m zondag 10 juni. Aan zo’n weekend zijn wij nog nooit toe gekomen, maar wél hebben wij getest hoe gaaf de hondenbungalows van Landal zijn, in Twenhaarsveld.
Lees hier onze ervaring in de hondenbungalow verder>>> https://www.gaafvoorkinderen.nl/vakantiepark-en-appartement/3805-hondenbungalow-op-vakantiepark.