Gaaf voor Kinderen

Peter Pan – The Never Ending Story

alt

Het duurt nog even, maar ik kijk nu uit naar het familiespektakel Peter Pan – The Never Ending Story in Ziggo Dome Amsterdam. Met rondzwevende acrobaten, de nieuwste vliegtechnieken, bekende wereldhits en een indrukwekkende internationale cast. Het verhaal van Peter Pan is natuurlijk wereldberoemd! Maar hoe zal de jongen die nooit volwassen wordt er op de planken uitzien?!

Visuele hoogstandjes

Nederland is binnen de internationale cast goed vertegenwoordigd. Sandor Stürbl, onder andere bekend van ‘We Will Rock You’ en ‘Op zoek naar Zorro’, neemt de titelrol van Peter Pan op zich. Milan van Weelden kruipt in de rol van Kapitein Haak en Marjolein van Haren wordt de betoverende Zeemeermin. Het reusachtige podium met een diameter van 30 meter beslaat het gehele binnenplein van de Ziggo Dome. De mix van spektakel, visuele hoogstandjes, magie en vele herkenbare nummer 1 hits zoals ‘Forever Young’ en ‘I Am Sailing’ geven de grootsheid van de productie perfect weer. De wereldpremière vindt plaats op 8 september 2012 in Brussel. In Nederland kan men vanaf 15 februari 2013 terecht om dit niet te missen avontuur te aanschouwen.

Meer informatie over ‘Peter Pan – The Never Ending Story’ is te vinden op www.peterpan.is. Tickets zijn verkrijgbaar via www.seetickets.nl of via 0900 – 1353 (€ 0,45 ct p.m).