Gaaf voor Kinderen

Sprookjesboom de Musical: een gi-ga-gantisch avontuur

alt

Sprookjesboom de Musical komt vanaf 19 september 2012 terug in het Efteling Theater met een tweede deel van de populaire kindervoorstelling. Een compleet nieuw verhaal op de planken! In ‘Sprookjesboom de Musical: een gi-ga-gantisch avontuur’ beleven de bekende Sprookjesbosbewoners een nieuw avontuur.
Het verhaal
Als Roodkapje tegen Klein Duimpje zegt: “Je bent ook veel en veel te klein!” is voor hem de maat vol! Hij wil niet langer zo klein zijn! Maar hoe wordt iemand groot? Heks maakt sluw gebruik van de wens van deze kleine jongen. Ze tovert hem, natuurlijk in haar eigen voordeel, groot. Klein Duimpje komt er samen met iedereen in het Sprookjesbos achter wat het is om groot te zijn. Maar is groter zijn eigenlijk wel beter? Speelperiode: 19 september tot en met 24 februari 2013. Kaartjes zijn te koop via www.eftelingtheater.com of via 0900-0161 (€ 0,25 p/m).


Feiten en cijfers
• ‘Sprookjesboom de Musical: een gi-ga-gantisch avontuur’ is de tiende musical die te zien in het Efteling Theater. In het najaar van 2012 wordt het tienjarig bestaan van het Efteling Theater gevierd.  
• Bijzondere vorm van theater: in Sprookjesboom de Musical laten acteurs door middel van poppen het verhaal tot leven komen. De acteurs vormen samen met hun pop het personage.
• Musical gebaseerd op het merk Sprookjesboom. Sprookjesboom is het bekende Efteling-merk gebaseerd op de gelijknamige televisieserie en film waarin de bekendste hoofdrolspelers uit wereldberoemde sprookjes een grappig, gek of spannend avontuur beleven. Hun verhaal begint en eindigt bij de grote sprekende Sprookjesboom, welke sinds 2010 ook een plaats heeft gekregen in het Sprookjesbos van het Efteling Park. De serie bestaat uit aansprekende en herkenbare beelden, die neigen naar de realiteit. In elk verhaal zit humor en een subtiele boodschap verwerkt. De primaire doelgroep is 3 t/m 8 jarigen, maar de humor spreekt ook de (meekijkende) ouders aan.