Gaaf voor Kinderen

Kinderen voor Kinderen Live in Concert

alt

Mama start bij de woorden ‘Kinderen voor Kinderen’ direct met die ‘ouderwetse’ titelsong van ‘Kinderen voor Kinderen’  te zingen. Of nog erger… ‘Op een onbewoond eiland’. En ook horen we hier nog regelmatig ‘vinger in je neus en duim in je mond’. Dat komt omdat mijn zusje duimt. Anyway, ik denk bij Kinderen voor Kinderen aan veel hippere liedjes. Bijvoorbeeld Hallo Wereld. Luister en kijk hier maar naar die trailer.

Live in Concert

Tijdens Kinderen voor Kinderen Live in Concert op 24 oktober zijn liedjes te horen van de nieuwe CD Hallo Wereld en een medley van bekende nummers. Want Nederlands populairste kinderkoor heeft de afgelopen 33 jaar honderden liedjes opgenomen. Iedereen kan meezingen met hits zoals Ik heb zo waanzinnig gedroomd, Op een onbewoond eiland, De Coolste DJ, ADHD en de Kinderen voor Kinderen tune. Die woensdag 24 oktober is het Kinderen voor Kinderen Live in Concert! In de Amsterdamse Heineken Music Hall geeft het 42-koppig koor met kids tussen acht en twaalf jaar oud om 15.00 en 19.00 uur twee spectaculaire optredens, met bekende artiesten zoals Ben Saunders en Yes-R.

Kinderen voor Kinderen in Actie

Speciale aandacht bij de twee concerten is er voor Kinderen voor Kinderen in Actie. Basisscholen zamelen in samenwerking met Kinderen voor Kinderen en de Kinderboekenweek (CPNB) met originele acties geld in voor een goed doel, My Book Buddy. Deze stichting stimuleert het lezen in ontwikkelingslanden en zet er kinderbibliotheken op. Tijdens Kinderen voor Kinderen Live in Concert wordt de eindstand van de actie bekend gemaakt.

Kaarten - kinderen 7,50 euro, volwassenen 15 euro - zijn te koop via www.kaartjes.vara.nl.