Gaaf voor Kinderen

Laat me met rust!

 
Laat me met rust! is een bijzondere en muzikale voorstelling voor kinderen vanaf 5 jaar. Het is een theatraal concert van Oorkaan en Het Nederlands Kamerorkest. In deze voorstelling volgen we vijf musici en hun verschillende emoties rondom ‘de verjaardag’. Deze hoor je terug in de muziek: de beroemde Serenade voor Strijkers van Dvořák, gespeeld door de 24 strijkers van het Nederlands Kamerorkest.
Vind jij het ook spannend om jarig te zijn?
Vandaag is het feest! Of toch niet? Zijn ze nou de verjaardag van altviolist Richard vergeten? Krijgt Melissa als ‘Prinses van de Fiddle’ weer de meeste cadeautjes? Wat sluipt Sietse-Jan daar stiekem door de tuin met al die slingers en zijn cello? Vindt violist Maaike haar vriendjes en vriendinnetjes nog terug? En danst Annette de verjaardagswals mee? Of wil zij echt met rust gelaten worden in haar eentje met haar contrabas?
Laat me met rust! is op zondag 26 maart 2017 in Muziekgebouw aan ’t IJ in Amsterdam te zien.

Alle informatie is te vinden op www.oorkaan.nl.
De voorstelling is op zondag 26 maart 2017 op 13.30 uur in Muziekgebouw aan ’t IJ, Amsterdam.
 
Op zondag 26 maart is er voor aanvang in de entreehal een voorprogramma, verzorgd door een strijkkwintet met leden van het AYPhil Amsterdam Young Philharmonic.
Na afloop van het concert is er een knutselworkshop en een soundlabworkshop met strijkinstrumenten, heerlijke catering en nog veel meer! OORKAAN - Je kijkt je oren uit!

*Let op! Als je jarig bent op 26 maart, mag je gratis naar het concert! Vergeet niet van tevoren te reserveren!