Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

Nog meer spelen met LEGO DUPLO

alt

LEGO en/of DUPLO, ik raak er niet op uitgekeken. En het mooie: de LEGO Groep ontwikkelt steeds weer nieuwe – nog gavere – producten. Ze vernieuwen, gaan met de tijd mee en doen altijd onderzoek… zo kom ik te weten bij een presentatie over de nieuwe LEGO DUPLO. Wat er werd gelanceerd? De LEGO DUPLO stenen krijgen wielen en een trekkoord. Zo wordt het speelgoed nog interessanter voor een jongeren leeftijdsgroep. De nieuwe serie richt zich op kinderen tussen anderhalf en drie jaar oud. De gekleurde blokken kun je op elkaar duwen en nu dus ook als een treintje voorttrekken. Ik keek er ook naar andere DUPLO favorieten zoals Disney Princess™(ik kreeg een gave set met een kasteel, Doornroosje en een bed mee), Disney Cars™, Winnie the Pooh™. Thuis hebben wij de DUPLO-trein van papa, waar wij nu mee spelen. Weet je dat het al mogelijk is dat de derde generatie met LEGO en DUPLO speelt? DUPLO bestaat al sinds 1969.

App

Trouwens, als ik even uitgekeken ben op de echte, gekleurde blokken dan vraag ik aan papa en mama of ik op de iPad mag. Want er is een te gekke app van DUPLO. Je kunt ‘m gratis uploaden en op reis langs en met veel dieren. Ook leuk zijn de spelletjes en kleurplaten te vinden op de website https://LEGO.nl/duplo

 

 

 

alt

Nieuwe producten:

Peuter bouwen en spelen

Nieuw: grote bouw- en speelstenen waarmee peuters creatief kunnen experimenteren en spelen! Deze extra grote LEGO® DUPLO® stenen vormen de perfecte kennismaking met creatief bouwen voor peuters. De verzameling bestaat uit 17 goed hanteerbare stenen en elementen in frisse en heldere kleuren. Waaronder drie raamelementen, een schattige beer en diverse versierde blokken die volledig passen bij de standaard LEGO DUPLO stenen en elementen. Het deksel van de doos doet dienst als handige bouwplaat.

Peuter bouwen en rijden

Geheel nieuwe 'Bouwen en Slepen' set voor creatieve peuters om te kunnen experimenteren en spelen! De extra grote LEGO® DUPLO® stenenset is de ideale start tot creatief bouwen voor peuters. Een verzameling van vijftien fel gekleurde stenen en elementen waaronder een trekwagen, stickers en diverse extra grote stenen. Alle extra grote elementen passen volledig bij de standaard LEGO DUPLO stenen en elementen.

Peuter beginbouwset

Nieuwe LEGO® DUPLO® Peuter beginbouwset waarmee peuters creatief kunnen experimenteren en spelen! De extra grote LEGO DUPLO stenen vormen de perfecte kennismaking met creatief bouwen voor peuters. De 37-delige set bevat bedrukte en met ogen versierde stenen die perfect te combineren zijn met de standaard LEGO DUPLO stenen en elementen. Het deksel van de doos is eveneens een handige bouwplaat.