Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

Met supergave helm op veilig door het verkeer

altalt

Yes, ik heb nu toch een te gave, stoere fietshelm! Ik maak werkelijk de blits op het schoolplein en overal waar ik fiets… ik heb een black dragon fietshelm. Het valt iedereen op! En de meesten zeggen ook: "Wat heb jij een gave helm!"
Ik schiet als een soort stripheld door het verkeer. Die Crazy-stuff helm van mij heeft groene ogen en witte tanden. Vetcool. Op mijn kin kan ik een extra veiligheidje inbouwen… aan het riempje maak ik dan de rubberen tanden van de draak. Bovenal, die helm is veilig. Daarom heeft Crazy-stuff deze helm ontworpen met alle Europese keurmerken die aan de wensen van zowel de kinderen als de ouders voldoet.

Crazy-Stuff setje
Er zijn veel verschillende modellen, zowel voor jongens als meisjes. Dat kun je zien op de site www.bike-butler.nl. Met de volledige collectie van Crazy-Stuff bestaande uit o.a. een fietsbel, verlichting, slot en een helm waan je je echt in de 3D wereld van de stripfiguren. Helaas zijn die gave Crazy-Stuff spullen niet online te koop op www.crazy-stuff.nl, maar je kunt er wel bekijken wat en welke figuren er allemaal zijn. Het is te koop bij fietsenwinkels (of ze kunnen het bestellen).

Ben jij nu net zo enthousiast over deze te gekke helm?

altalt

 

Veiligheid is een actueel discussiepunt waar Crazy-Stuff op inspeelt met de nieuwe helm. Het dragen van een helm wordt binnen steeds meer activiteiten een plicht. De Fietsersbond is van mening dat het verplichten van een helm de motivatie van kinderen om te fietsen zal afremmen. Kinderen zullen het fietsen gaan associëren met gevaar. Crazy-stuff wil kinderen juist extra veiligheid bieden zonder dat ze het gevoel hebben dat de helm verplicht is. Deze helmen worden juist als cool ervaren.
Kinderen kunnen het gevaar van het verkeer dat steeds drukker wordt niet goed inschatten. Op de fiets zijn ze kwetsbaar en hebben ze bescherming nodig. Met het dragen van een helm verklein je de kans op (ernstig) letsel bij een ongeval met 85%. Voor zowel de ouders als de kinderen maakt Crazy-stuff het fietsen een stuk aangenamer.