Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

Naar het Pinypon Pretpark

Pien is dol op Pinypon. Dat komt natuurlijk gedeeltelijk door de naam (want je zegt Pienypon), maar ook omdat de poppetjes zo ontzettend grappig zijn en zij ze telkens weer kan ‘ombouwen’ naar een andere popje. Ze is er uren mee zoet en speelt wat af met haar Pinypon-vriendinnetjes. Samen met haar beste vriendin kan ze tijden op haar kamer met het winkelcentrum van Pinypon spelen.

Pretpark

Hoe gaaf is het nu dus dat Aad van ACT Internatonal Pien vraagt om het nieuwe Pinypon Pretpark te testen. Trots neemt zij, samen met haar broer, het enorme pakket in ontvangst. Ze rennen naar boven om in haar slaapkamer het hele pretpark in elkaar te zetten. Dan is een oudere broer heel handig. Bovendien, hij vindt het stiekem ook leuk om met de Pinypon poppetjes te spelen. Zeker nu er ook botsauto’s zijn. Samen bouwen ze een pretpark. Wat zit er veel in de doos! Een achtbaan, een spookhuis, een vrije val, vliegende schotels, een fotowand. Véél, en ook nog eens drie Pinypon figuren met accessoires (denk aan een camera, handtas, ijsjes). De stickers worden op de juiste plaats geplakt en een middagje ‘themepark’ kan beginnen. Terwijl Mees een jongens Pinypon pakt, verkleedt Pien haar poppetje en voorziet haar van een ander rokje en shirtje. Er wordt onderling wat uitgewisseld bij de poppetjes. Dan weer blonde haren, de volgende keer een cupcake hoofd of strik in het haar. De Pinypons racen in de botsauto’s, schieten in een wagentje over de achtbaan en belanden in het spookhuis. Ze eten een ijsje bij de marktkraam en laten ook nog foto’s van zichzelf maken. Het pretpark is een succes! De aanvulling op het themapark, met een reuzenrad, zal snel volgen. Gaaf voor Kinderen vindt het gaaf. 

 

 

Het filmpje over Pinypon Pretpark is ook geweldig. Je kunt het hier bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=xWB3pUvsZvs