Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

Dol op roodborstjes…

Gaaf, een nieuwe meisjes kledingmerk met als logo een roodborstje. Dat valt mij natuurlijk meteen op, want het is mijn lievelingsdier. Het merk heet LoveStation22 en is bedoeld voor meisjes tussen de 4 en 12 jaar oud. Stoere kleding maar toch ook meisjesachtig. Wat vooral erg leuk is aan het merk, is het avontuurlijke verhaal er omheen. Alleen al hiervoor wil ik vaker naar de site www.lovestation22.com.

Verhaal

Op de eerste dag van lancering werd het eerste hoofdstuk van het bij behoorde verhaal gepubliceerd over de avonturen van het 8-jarige meisje Robin die op stap gaat met ezeltje Sam. Samen gaan zij op zoek naar LoveStation22. Je kunt Robin ook zien in een filmpje, dat iedere maand gelijk met het verhaal gerealiseerd wordt. Inmiddels is het tweede verhaal te lezen en te zien. Eenmaal op de site, surfde ik ook naar de webshop met de collectie. De jurk met giraffe of tijger is leuk. Net als rokjes met details van tijgerprint.Ik val als een blok voor een leuk wit t-shirt met zilveren pailletjes. Ik mag het hebben van mama en het wordt met de post geleverd in een mooie verpakking, met roodborstjes. Die kan ik mooi in mijn knutselwerkje verwerken. Het roodborstje staat niet op mijn shirt, op mijn borst prijkt een (wal)vis, maar in mijn nek is het logo te vinden. Het is echt een fijn shirt, lekker zacht en inderdaad stoer meisjesachtig.

LoveStation22 steunt het Wereld Natuur Fonds. Van ieder verkocht kledingstuk wordt 1 euro gedoneerd aan het Wereld Natuur Fonds.