Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

Kwartet

Weet je wat zo handig is aan het kaartspel Kwartet? Iedereen kan het spelen zonder dat je echt een uitleg moet geven. Dus, mijn oma kan het, mijn vader speelt het zo mee, de buurvrouw kan kwartetten en zelfs mijn zusje van drie kan het al. Het spel kwartet is ook niet zo moeilijk, maar wel echt gaaf! En ook niet zo groot… dus het kan zo mee op reis.

Weetjes

Ik heb voor mijn verjaardag het stoere Skylanders Swapforce Weetjeskwartet gehad. Gelukkig weet ik al veel over Skylanders, maar nu nog meer. En mijn ouders ook. Want, je speelt dit kaartspel door te verzamelen, maar ook om de weetjes te onthouden. Weet jij bijvoorbeeld wanneer Warnando duizelig wordt? Of waarin Ninja Stealth Elf is getraind? Dát heb ik geleerd met het kwartet. En… gewonnen!

Mijn zus heeft het Honden Weetjeskwartet en weet nu dus alles over deze viervoeters. Wij hebben zelf een labradoodle, maar met dit weetjeskwartet kunnen we nu ook een border collie herkennen en weten wij al hoeveel rassen er zijn. Wat dit kwartet extra gaaf maakt is het superkwartet met 5 kaarten. Grappig he.

Leuk en leerzaam

Er zijn heel veel Weetjeskwartetten. Je kunt het zo gek niet bedenken of Identity Games heeft er een kwartet over gemaakt; van Ruimte tot beroepen en van paarden tot het Menselijke lichaam. Leuk en leerzaam!