Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

bobbi ravioli nu ook voor boys

Dat is gaaf… het kinderkledingmerk bobbi ravioli heeft een jongenscollectie gelanceerd. En wat voor één. Vrolijk en energiek. Eigenlijk net als de meidencollectie. Daar heeft Gaaf voor Kinderen Pien van 6 jaar al ervaring mee. Deze zomer was zij bijna niet uit haar hippe jurkje te krijgen. Begrijpelijk hoor… want het staat haar niet alleen erg leuk, de stof is zalig zacht en het jurkje heeft een prima pasvorm.

Voor boys

De nieuwe collectie voor jongens is niet heel wild of kleurrijk, maar wel uiterst comfortabel. Een gaaf poloshirt met gekleurde blokken, een zalige sweatbroek, een warm vest, t-shirts met lange mouwen. Dat heel verrassende hoeft voor ons ook niet, het draait om de verrassende details. Bovendien de stijl van bobbi ravioli is te typeren als ‘less is more’. Gaaf voor Kinderen Mees mag eerdaags de polotrui testen, dus een review volgt snel.

Respect

Wat wij van Gaaf voor Kinderen belangrijk vinden aan het kledingmerk: bobbi ravioli kleding is vervaardigd met respect voor mens en milieu. Gefabriceerd in Portugal en gemaakt van biologisch katoen waarin elastaan zit. De stof voelt fijn zacht en draagt comfortabel. En ook niet onbelangrijk: het blijft uitstekend van kwaliteit, ook na heel veel keer wassen.