Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

Verstoppen in verkleedpak

 

Mijn vader heeft voor carnaval een heel bijzonder pak. Hij gaat als Spiderman. Nu denk je misschien, dat is toch niet zo héél bijzonder? Maar dat is het wel met een Morphsuits, de ludieke kostuumproducent bekend van de all-in-one spandex pakken. Zij hebben namelijk een nieuwe collectie Marvel superhelden kostuums. Hiermee heb je niet alleen een cap over je hele hoofd, maar dankzij een augmented reality ‘marker’ op het pak komen alle superkrachten ook daadwerkelijk tot leven.

Transformatie

Daarnaast heeft Morphsuits een smartphone app ontwikkeld die als onderdeel van het pak gedragen kan worden. De op maat gemaakte animaties maken de transformatie naar de beroemde Marvel personages compleet. Vanaf nu kan iedereen  Iron Man, Spiderman, Wolverine, Captain America of Deadpool zijn. Pas dus maar op, want mijn vader kan nu Spiderman’s spinnenwebben afvuren.

Kids Racer

Bij mij op school is er verkleedfeest en ik vind zo’n Morphsuit ook heel gaaf. Gewoon een heel pak om je in te verstoppen, zelfs met je hoofd. Ik heb de Racer Kids Morphsuit gehad. Als ik dit pak aan doe, ziet niemand wie ik ben. De witte helm trek ik over mijn hoofd en ik kan gewoon blijven ademen (pfff, gelukkig!) maar ik kan ook nog eens door deze speciale lycra/polyester stof kijken én drinken. Ik maak echt de blits in deze coureur kinder morphsuit. Op de verpakking staat ‘fully safety tested’ en dat vind ik wel belangrijk, want het heeft best iets engs om een heel pak met hoofddeksel aan te trekken. De rits op mijn rug sluit gemakkelijk en de stof van de helm sluit met klittenband waardoor je het makkelijk loskrijgt (als je wilt). Ik zit zelfs tot en met mijn voeten in de racestand, want het pak omsluit je hele lijf. Echt niemand weet dat ik in dit racer pak zit. Let’s party! En na afloop zal ik een gave foto sturen naar de succesvolle Facebook-site van Morphsuits (met meer dan een miljoen fans). Surf zeker ook nog naar de site van Morphsuits, want ze hebben ook grappige kostuums met Lego-hoofden, het rode (of blauwe, roze, groene) mannetje, Mr. Happy en zelfs een Transformer. En voor kinderen een stoere tijger, ninja of skelet.