Lifestyle

“Ohhh. Nu hopen dat ze snel zindelijk is en alle drie de poppen krijgt…”

altalt

Welk K3 product vinden jullie zelf leuk?

Karen: “De negerzoenen zijn heerlijk.”

Kristel verbetert Karen: “Die mag je zo niet noemen. Ze heten K3 kusjes. En ze zijn inderdaad zalig.”

Josje vult aan: “En vergeet die lekkere K3 chips niet… of de K3 bubbels. Heerlijk.”

Kristel: “Er zijn zoveel leuke producten, maar ik vond het zelf wel grappig toen er K3 ondergoed verscheen. Een K3 tas, boek of speelgoed á la, maar een onderbroek, haha.”

Als ik vertel dat dochter Pien (net 3) een K3 knuffelpop krijgt als zij op de wc plast roepen de dames in koor: “Ohhh. Nu hopen dat ze snel zindelijk is en alle drie de poppen krijgt…”

Hebben jullie nog een leuke uittip?

Kristel: “Ik ga graag met mijn dochters naar Dierenpark Planckendael, daar lopen allemaal diertjes vrij rond. We wandelen dan lekker en kijken overal rond, echt onthaasten.”

Karen: “Als het mooi weer is ga ik graag met Sky (2) naar buiten. Maar misschien is het ook leuk om een keer met hem naar Plopsa Indoor te gaan, als het regent.”

Kristel lacht: “Wij gaan met het gezin minimaal één keer per jaar naar Plopsaland De Panne, maar op zich ben ik dan de attractie, haha. Nanou en Lily worden er wel eens moe van dat ik steeds met iedereen op de foto ga. Het is een keigaaf park.”

 

altalt

Gaaf voor Kinderen Top 5 van K3 producten:

K3 Springtouw (Touwtje springen met een mooi glitter springtouw waaruit ook de vrolijke liedjes van K3 galmen)

K3 CreaKriebel koffer (Een koffer vol K3 spullen om creatief aan de slag te gaan in de keuken – inclusief schort - of met knutselspullen)

K3 microfoon (Zo kunnen alle meiden hun eigen optreden geven en meezingen met grote hits van K3)

K3 glitter droomhuis (Hoe zouden de meiden van K3 het liefste wonen? En hoe zou jij willen dat ze wonen? Knutsel het glitter droomhuis voor Josje, Karen en Kristel)

Persoonlijk K3 kussen (Op www.smartphoto.nlkun je een foto van de kleine K3-fan naast Karen, Kristel en Josje plaatsen zodat je een persoonlijk K3 product krijgt)