Lifestyle

Kleding moet kinderen kind laten zijn

alt

Ik kende het merk nog niet, maar wat ziet de (unisex)kleding van het Zweedse kindermerk Polarn O. Pyret er gaaf uit. Nieuw in Nederland en al verkrijgbaar in de webshop en op korte termijn opent in Eindhoven de eerste concept-store. De filosofie van het merk; kleding moet kinderen kind laten zijn. Speelsheid, een uniek uiterlijk en kwaliteit is wat Polarn O. Pyret biedt. Voor jongens en meiden! Polarn O. Pyret ontwerpt unisex kleding, maar natuurlijk ook heerlijke meiden dingen als rokjes en jurken. Maar juist ook binnen- en buitenkleding, body’s, overalls en zwemkleding.

Streepjes

“In 1976 zijn wij gestart met het produceren van onze bekende streepjes-collecties. Een tijdloos en gemakkelijk draagbare print voor katoenen kleding”, vertelt Kristel Schepers, International Business Director bij Polarn O. Pyret. “Vandaag de dag produceren we meer dan alleen de gestreepte collecties maar blijft dit een belangrijk onderdeel binnen ons merk. Soms veranderen we de kleurstellingen van de streepjes, maar blauw en rood blijven favoriet.”

AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen gaat eerdaags een setje testen, maar mag nu ook al een broek met gestreepte top weggeven.

 

Maak kans op een broek en shirt naar keuze. Klik hier om een keuze te maken uit de gekleurde broeken en hier om te kiezen uit de streepjes tops! Dit vul je voor 10 februari 2013 in op het winformulier en wie weet loop jij straks in een prachtige Polarn O. Pyret set. Meer winnen? Kijk op Kinderprijsvragen.