Lifestyle

Voor dametjes én doerakken

Ik heb een schoenentic. Dat komt natuurlijk door mijn moeder. Zij heeft heel veel schoenen. Niet één paar zwarte laarzen, maar een paar. Het liefst koopt en draagt ze schoenen die net even anders zijn dan anders. Vaak dus gekleurd of met print. Heel gaaf. Dus wil ik dat ook! Gelukkig zijn er best veel leuke kinderschoenen, maar de My Sweet Shoe collectie is écht gaaf en ik word echt ontzettend blij als ik deze vrolijke schoenen zie. Dit merk weet gewoon wat kinderen mooi vinden. Opvallende kleuren als appeltjesgroen, kanariegeel, fuchsiaroze en kobaltblauw… en dat zie je in terug in het kleurenpalet voor zomer 2013. My Sweet Shoe heeft vaak klassieke schoenen en laarzen, maar met een eigentijdse twist. Zo zijn er schattige lakschoentjes met strikken en bandjes-over-de wreef. Ik val zelf als een blok voor de wat stoerdere en hippe pythonlaarsjes. Die moet ik gewoon hebben! Kijk dan hoe cool die zijn, onder een broek, rok of jurk. Als ik in Haarlem ben ga ik absoluut naar de pilotstore van My Sweet Shoe om te passen. Neem ik mama mee, want My Sweet Shoe heeft ook te gekke schoenen voor vrouwen. www.mysweetshoe.nl

Gaaf voor Kinderen geeft model Katie van My Sweet Shoe weg. Een prachtige eyecatcher, uitgevoerd in alle kleuren van de regenboog met contrasterende veters en biezen.

 

 

Wil jij een paar Katie’s van My Sweet Shoe winnen? Daar moet je wel wat voor doen… Vul voor 1 april 2013 op het winformulier de maat in (voor als je wint) én bekijk op de website van www.mysweetshoe.nl welk model jij echt gaaf vindt… dit vermeld je ook op het winformulier. 

 

Powered by BreezingForms

 

My Sweet Shoe werd in 2009 opgericht door Petra Bartman. Zij verstaat de kunst om klassieke schoenen en laarzen door een eigentijdse twist te transformeren tot eyecatchers waarin meisjes zich mooi en hip voelen. Zonder hierbij de pasvorm en duurzaamheid uit het oog te verliezen. Haar enkellaarsjes uitgevoerd in alle kleuren van de regenboog zijn inmiddels echte klassiekers.