Lifestyle

Razendstoere Red-Rag’s

Nu ik er zo over nadenk, heb ik in de mode een sterke voorkeur voor Nederlandse merken. Er wordt namelijk zoveel moois bedacht en gemaakt in ons land. Keer op keer val ik voor stoere stapper van Red-Rag, een Nederlands merk dat steeds de modieuze grenzen op zoekt. Je herkent ze altijd aan het rode stikwerk, de tegendraadse zigzag steek. Op de schoenen die ik nu heb gekozen komt die rode zigzag op de achterkant terug. Maar ik koos deze schoen eigenlijk vanwege het groen. Knalgroen wel te verstaan. Zelfs de veters zijn knallend groen. En dat vind ik wel erg stoer.

Zwart-wit-groen

Stoer, bijdehand en mooi gemaakt. Zo wil ik mijn nieuwe schoenen omschrijven. Hup, ik trek ze aan en ze zitten als gegoten. Okay, veters strikken blijft niet mijn favoriete klusje. Maar juist in deze Red-Rag zitten echt gave veters. Schoenen aan en tijd voor een test! Een rondje rennen… prima! Een potje voetbal… ze trappen goed en ik beken, de punt van de schoen raakt iets ‘gebruikt’, maar dat hoort er bij. Je bent een jongen, of niet?! Ik test de schoenen op mijn trappers van de fiets en ze doorstaan de test. Dan eens zien wat mijn vrienden van mijn stoere stappers vinden. Ik trek mijn zwart-wit-groene schoenen aan naar school en mijn beste vriend roept meteen ‘vetcoole schoenen’ en zelfs het meisje waar ik naast zit zegt ‘heb je nieuwe schoenen? Ze zijn mooi!’. Conclusie: deze Red-Rag’s zijn razendstoer. 

 

AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen geeft dit model Red-Rag schoenen weg. 

 

Maak kans op deze Red-Rag schoenen… Hiervoor moet je het volgende doen. Geef Red-Rag een ‘like’ op Facebook (klik op deze link) en vul daarna het winformulier op Gaaf voor Kinderen in.

Geef als antwoord waarom jij juist dit model wilt winnen en vermeld je maat.

 

Meer over het merk: Red-Rag kids is een eigenzinnig Nederlands schoenenlabel. Het schoenenmerk wil prikkelen als een ‘red rag’ (rood vod) op een stier en ontwerpt daarom schoenen die net even anders zijn. Met een herkenbaar design en oog voor trends, biedt Red-Rag een lijn voor kids die zich willen onderscheiden. Het schoenenmerk volgt niet klakkeloos trends, maar geeft een eigen(wijze) draai hieraan. Kortom, Red-Rag is het ideale schoenenmerk voor mensen die altijd op zoek zijn naar iets nieuws, trendbewust maar met een eigen stijl.

Meer winnen? Kijk bij prijsvragen voor stoere mannen.