Lifestyle

Voor echte meisjes

Ik heb een prachtige, gekleurde jurk van LoFff. De Ruche Pinafore Sleeveless genaamd. Ik voel mij altijd een prinsesje in deze jurk. En het grappige, ik droeg deze jurk bij mijn eerste dansvoorstelling afgelopen weekend… waarbij ik verkleed ging als ‘heksje’. Mijn jurk viel op, omdat het zowel lief als stoer te dragen is. Kortom, LoFff vind ik echt een gaaf merk. Nog Nederlands ook.

De slogan van LoFff ‘the most beautiful fashion for girls. From Holland’ vind ik dan ook geweldig. LoFff is een gevoel…  een merk dat bij mij past. Nu ik trouwens weer eens op de webshop Forlofffelygirls.com kijk zie ik zelfs dat er rokjes in hetzelfde stijltje als mijn jurk zijn, dream en ruche skirts. Prachtig!

Over LoFff

Grappig om op de webiste van het Nederlandse kinderkledingmerk te lezen: “LoFff is voor meisjes. Meisjes die dansen. Meisjes die spelen. Meisjes die verkennen. Maar vooral voor die meisjes die plezier hebben. Genieten van het leven. En als een meisje.” Er staat ook een tekst voor mama, hoe gaaf is dat?! “LoFff is voor ouders. Voor ouders die hun dochters aanbidden. Voor ouders die beseffen kinderen zijn geen kleine volwassenen, maar een soort op zichzelf. En die willen genieten van dat. Zolang het duurt.” Allemaal heel waar. 

AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag van LoFff twee kledingstukken weggeven. Een prachtige en romantische  jurk in panterprint met haarband en een gave jumpsuit short met kleine bloemetjes print.

Maak kans op de jurk of de jumpsuit. 

 

Je moet er wel iets voor doen om zo’n schitterend LoFff kledingstuk in de wacht te slepen.

Bekijk de LoFff collectie (klik hier)

Vul op onderstaand winformulier in welk kledingstuk jij heel gaaf vindt (dus niet de stuks uit de winactie noemen). Vergeet daarna vooral ook niet te melden in welke maat jij de jumpsuit of jurk zou willen winnen.

Je kunt tot 28 juli 2013 meedoen.

Meer winnen? Kijk eens bij prijsvragen voor vrouwen.