Lifestyle

Potje Janzenborden?

Ja, je leest het goed… er staat niet ganzenborden, maar JANzenborden. Wat dat is? Tja, daar kom je onder andere achter als je de speciale en gratis Janzenbord app download. Ik vind ‘m in ieder geval grappig. Maar het zou natuurlijk nog veel grappiger zijn als wij de unieke en inklapbare JANzenbord-Picknicktafel zouden winnen! Dan kan ik al mijn vrienden en familie uitdagen om aan deze leuke picknicktafel te komen zitten en een potje met mij te ‘borden’.

Winnen

Hoe ik denk te winnen? Ik heb op de JAN Facebook pagina meegedaan met de winactie door een prachtige slagzin af te maken. Om dubbel kans te maken heb ik mama zo ver gekregen om een JAN actieverpakking pannenkoeken te kopen… wat ik natuurlijk helemaal niet erg vind, want vanavond smullen we dus van die pannenkoeken. En dan kan ik daar na de actiecode checken. Nu duimen dat wij zo’n JANzenbord picknicktafel winnen. 

 

AFGELOPEN - Voor de Gaaf voor Kinderen-lezers heb ik goed nieuws... want JAN pannenkoek geeft 1 picknicktafel via onze inspiratie website weg. 

 

Maak kans op zo'n picknicktafel!

Laat bij het bericht op de Facebook pagina van Gaaf voor Kinderen achter waarom jij graag wilt winnen.

Of vul je antwoord in op onderstaand winformulier.

Je kunt tot 5 augustus 2014 meedoen. Kijk voor meer winacties eens op www.prijsvragen.nl