Lifestyle

Kies, creëer en combineer

Wauwww, zo simpel en gaaf kan het dus gewoon zijn om telkens een nieuwe en hippe look te krijgen. Ik kies een jurk en met de vele verschillende drukkerapplicaties creëer ik mijn eigen stijl, om ook nog eens diverse stoere combinaties te maken. Hoe dat precies gaat? Surf snel naar Waaaw.nl! Hier worden meisjes blij van, dat weet ik zeker.

Kleurrijk

Misschien moet ik wel even uitleggen wat een drukkerapplicatie is, want dat begreep ik eerst ook niet toen ik op deze onlangs gelanceerde webshop keek, samen met mama. Het slimme van dit concept is dat er aan een Waaaw jurk twee drukkers zitten, waar je met twee kliks simpel en snel een accessoire kan maken. Om eindeloos te variëren en je unieke look te maken. Bij mijn bestelling heb ik dus meteen een grote satijnen strik, gehaakte bloemetjes en een grote pioenroos besteld. Maar ik weet zeker dat ik de volgende keer nog meer drukkerapplicaties kies, want wauw wat krijg ik een hoop reacties op mijn keuze (ik laat aan iedereen zien hoe het werkt). Dan neem ik kleurrijke pompoentjes en strass steentjes.

Basics

Ik heb een blauw jurkje met korte mouwen en die past werkelijk prima. Ik ben smalletje en dit jurkje is mooi gesneden en voor mij prima van model. Ook best stoer dat de jurk wat kort valt. Opvallend is de keurige afwerking, rond de boord van de hals zelfs aan de binnenzijde een leuk bloemenprintje en op de achterkant van de jurk nog een mooi logo. In de webshop zijn zoveel kleurrijke basic jurkjes verkrijgbaar, ook nog in driekwart en lange mouw. Het principe met de drukkerapplicaties is ook doorgevoerd bij de riemen en beenwarmers. Ik word gewoon hebberig als ik deze online zie, want hiermee kun je toch gaaf mixen en matchen. Wat een slim idee is dit. De trotste webshop-eigenares Anouk van den Broek-Langenhuijzen vertelt hoe WaaaW is ontstaan: “Ik miste basics in het grote assortiment kinderkleding. Goede basics voor een betaalbare prijs. Ik zocht ook iets waarmee je gemakkelijk kunt variëren. Zo is het idee geboren om mooie basic jurken te gaan maken, waar je zelf eenvoudig een accessoire op aan kunt brengen, zonder dat er gaatjes - met bijvoorbeeld een broche - in je kleding komen. Ik bedacht een veilig systeem met een drukker waarmee je simpel en op je eigen manier je jurk kunt veranderen en opleuken.” Ze laat ook al weten dat er een nieuwe collectie in het najaar verschijnt met iets langere jurken. Ik zeg: hebben! www.waaaw.nl

Gaaf voor Kinderen mag van Waaaw.nl een jurk met twee drukkerapplicaties cadeau doen. 

 

Hoe kun jij zo'n gave jurk winnen?

Surf naar de webshop www.waaaw.nl en bekijk de collectie. Welke jurk en welke drukkerapplicatie wil jij nou graag winnen?

Vul dit voor 25 juni in op onderstaand winformulier.

Klik verder voor meer gratis producten.

[Form winactie not found!]