Lifestyle

Gave jas met geheim vak

De wintercollectie van Mim-Pi is weer lekker kleurrijk en vrolijk. Daar houdt Pien ook van. Felle kleurtjes en prachtige printjes. Ze valt voor een warme winterjas in blauw met witte stippen. Met een grote lach op haar gezicht zingt ze: “Op een grote paddenstoel, rood met witte stippen… oh nee, blauw met witte stippen.”

Lekker warm

Het regent buiten, het waait… tja, het is herfst. Blij trekt Pien haar jas aan en gaat Takkie uitlaten. Eerst trekt zij de capuchon goed over haar hoofd en haren, dan wordt het niet nat. Gelukkig stopt het al snel met regenen, en kan de capuchon af. Samen met haar labradoodle loopt ze over straat en al meteen op de hoek krijgt zij een compliment van een voorbijganger over haar jas. “Wat een mooie jas, dametje!” Het model van de jas is grappig, met een verhoogde plooiing. Maar bovenal, de jas is lekker warm.

Geheim

Trots laat Pien even later zien dat haar jas een geheim vak heeft. Aan de binnenkant is op het rugpand een vak waar ruimte is voor muts, sjaal en handschoenen. Zo kun je die nooit meer kwijtraken op school. Extra leuk is het je bij de afbeelding van een meisje een foto van jezelf (je dochter) kunt doen. Dit maakt de jas lekker persoonlijk.

Takkie en Pien wandelen verder door het park. Die jas blijft lekker aan, zowel in de herfst als in de koude winter. En wie weet komt daar nog een lekkere warme broek onder. Mim-Pi heeft namelijk fijne en stoere broekjes in de collectie. www.mim-pi.com