Lifestyle

Lofffely basiskleur

“Het wordt een vrolijke winter als het aan LoFff ligt. Het thema voor deze collectie “Fabulous Favorites” toont ons dat elk kledingstuk absoluut fab is en potentie heeft om het meest gewilde kledingstuk voor de winter te worden.” Dit liet LoFff ons begin van het najaar weten. Kleine fashionista Pien ging meteen in de online shop www.forlofffelygirls.com kijken wat zij graag aan zou trekken. Dát bleek nog een hele klus. Want wat is er veel moois in de collectie te vinden. Van romantische jurkjes tot stoere rokjes en van warme tops tot hippe leggings. Soms met motief of print en soms in schitterende effen tinten.

Basiskleur grijs

Pien kiest een jurk in basiskleur grijs. Altijd handig. En prima te combineren met felle kleuren. Dat hebben ze vast ook zo bedacht bij het meidenkledingmerk! Inderdaad, want in het persbericht staat: “De collectie, waarbij de basiskleur grijs volop gecombineerd wordt met een scala aan vrolijke en zomerse kleuren, biedt de nodige must-haves voor onze kleine fashionista’s. Ook in deze collectie draait het om jurkjes, het meest favoriete kledingstuk bij LoFff en haar LoFffeley meisjes. Lief of romantisch, zwierig of strak. Altijd gemakkelijk in het gebruik en comfort en goed voor iedere gelegenheid.” Pien gaat dus voor de grijze croco dress. Als deze LoFff jurk arriveert zijn wij blij. Wat is deze jurk mooi. Met de ceintuur om haar taille wordt dit smalle jurkje mooi ‘doorbroken’. Trots toont Pien haar jurk bij het kerstdiner op school. En ook thuis wordt de jurk met croco motief veel gedragen. Bij en onder de kerstboom, maar ook gewoon ‘iedere dag’ bij het knutselen. Want tja, iedere dag is een feestdag en die ‘zondagse jurk’ draagt Pien ook gewoon op dinsdag of donderdag.

Wensenlijst

De furry bolero van LoFff staat nu nog op het wensenlijstje. Want de stof van de jurk leent zich ook om in het voorjaar te dragen (niet al te warm dus). Zo’n croco print is prima te combineren. Ook met heel veel andere mooie kledingstukken uit de LoFff collectie. Wij kunnen dus nog wel even door winkelen.