Lifestyle

Wild junglefeest bij Netflix

Gaaf! Heb jij het al gezien? King Julien is op tv. Bij Netflix, wel te verstaan. Ik kijk vaak op de iPad naar afleveringen op Netflix en daar plopte sinds 19 december 2014 ALL HAIL KING JULIEN op. Ik heb natuurlijk meteen gekeken. Want… in heel Madagaskar is het non-stop feest als Julien de troon bestijgt, met Mort, Maurice en een kleurrijke cast van nieuwe personages aan zijn zijde.

Feest

Het grootste feestbeest ter wereld maakt zich klaar om de troon te bestijgen in ALL HAIL KING JULIEN van DreamWorks Animation, de gloednieuwe Netflix Originalserie. De eerste vijf afleveringen zijn vanaf 19 december in Nederland beschikbaar voor Netflix-leden en zal op dezelfde dag ook in België, Luxemburg, VS, Canada, LatijnsAmerika, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, de Scandinavische landen en Frankrijk te zien zijn.

Madagaskar

Lang voordat de dierentuinbewoners uit de gelijknamige films op Madagaskar aankomen zwaait koning Julien al dag en vooral ’s nachts met de scepter over de kleurrijke bewoners waaronder de bij fans geliefde Mort en Maurice, samen met een heel stel nieuwe junglebewoners. Samen beleven ze in de jungle de gekste avonturen en de wildste feesten. Om de dansgekte van de hoofdpersonage bij te houden, wordt de humor in ALL HAIL KING JULIEN ondersteund door een bloedstollende score aan originele hits waaronder een gloednieuw aanstekelijk upbeat themalied.