Lifestyle

Ik ben en blijf fan van Maxomorra

Je hebt van die merken kinderkleding waar je van te voren al van weet dat de nieuwe collectie weer gaaf zal zijn. Dat heb ik met Maxomorra. Het kleurrijke, Zweedse kinderkledingmerk. Ik val voor de kleuren, de printjes en bovenal voor de zachte stof. Het draagt zó fijn! Afgelopen zomer had ik een stoere yogabroek van het merk en wat heb ik die broek vaak gedragen én wat heb ik er veel complimenten over gehad. Je leest mijn review nog op hier op Gaaf voor Kinderen.

Hippe broek

In de koudere maanden gingen we op zoek naar een hippe broek. En deze hebben we gevonden, bij Maxomorra! Wauw, wat een vrolijke rode broek. Gemaakt van fluweel/badstof. Met brede boorden aan de onderkant en een vrolijk koordje om in mijn taille strakker te trekken. De broek draagt ook weer zo prettig… en lekker warm. Ik ben en blijf fan! Ik heb stiekem de zomercollectie voor 2015 al gezien en zo’n gekleurde jumpsuit komt zeker in mijn kledingkast te hangen.

Voor baby’s

Maxomorra heeft ook zachte kleding voor baby’s omdat het een organic merk is. Kijk die rompers en jumpsuits eens. Zo gaaf!