Lifestyle

Uiltjeknappen: voor slapend Nederland

De baby- of kinderkamer inrichten, dát is leuk. Het maakt ons in ieder geval vrolijk. Wat voor bed kiezen we? Welk biologisch kantoenen dekbedovertrek? En wat hangen we aan de muur? Iets rustgevends… want in de slaapkamer moet geslapen worden. Daar weten ze bij de webshop Uiltjeknappen alles van. Het was voor Gaaf voor Kinderen een echte eye opener om rond te snuffelen tussen ‘alles wat met slapen in de breedste zin te maken heeft voor zowel volwassenen als kinderen’.

Little Dutch

Het wordt de site voor slapend Nederland genoemd en dat vind ik een mooie benaming. Iedereen kan er dus wel iets vinden. Juist die fijne hebbedingetjes om je babytje in slaap te wiegen, of grappige en zachte knuffel – en speendoekjes. Zelf vallen we voor de prachtige toverlampen die we vinden onder het kopje ‘Little Dutch’. Sowieso staat er veel gaafs voor baby’s en kinderen onder dit kopje. Van leuke kruikzakken tot verschoningsmatjes en van wikkeldoeken tot een heel schattig slaap-schaap. Het is een magnetron knuffel. Nergens zagen wij zoveel magnetron knuffels bij elkaar! Uiltjeknappen noemt ze Warmies en ze zijn er in ‘mini’ tot wat grotere knuffels en van magnetron nekwarmers tot –pantoffels. Ideaal! Wij vallen voor een knuffel, met lavendel aroma en uitneembare vulling. Hmmm, een bescheiden geurtje en overdag fungerend als lieve knuffel en ’s avonds (of als je kindje ziek is) als warm vriendje bij het inslapen. 

 

 

 

Magnetron knuffels hebben een dubbele functie: knuffel en warmtebron ineen. Er zijn knuffels die ook geschikt zijn voor kinderen jonger dan 36 maanden.

Een magnetron knuffel werkt simpel: even 90 seconden in de magnetron en het geeft 90 minuten warmte. Trouwens, ook als verkoeling te gebruiken. Weldadig bij verrekte spieren, gewrichts- of buikpijn.

 

Bekijk alle Warmies op www.uiltjeknappen.nl.