Lifestyle

Coole onesie!

Nog even... En dan is het Carnaval! Op de vraag of Gaaf voor Kinderen een verkleedpak uit wil testen, kunnen wij volmondig 'ja' zeggen. Met een Brabantse vader is een klein feestje al snel 'keigaaf'. Een feest als carnaval is voor zoon- en dochterlief party en alaaf.

Onesie

Mees ontvangt de onesie om zich in te verkleden. Het is een heerlijk, zacht fleecepak met blauwe legerprint. Hij roept niet meteen dat het een verkleedpak is, maar wel "coole onesie!". Mama noemt het eerder een comfortabel huispak, maar de kids gaan met de onesie-mode mee. Dus, dit is een gaaf pak. Hij trekt het meteen aan! Capuchon erbij op en stoer doen. Deze fleece onesie zit zo comfortabel dat Mees 'm niet meer uit doet. Het is meteen ook zijn pyjama. Multi-functioneel dus. En er zit ook best een kans in dat hij dit pak aantrekt naar de carnavalsoptocht... Het zit immers lekker warm.

Dan valt de onesie-folder van Zeeman in de brievenbus en ziet dochterlief dat er ook fleece onesies in panter/tijgerprint zijn. Zelfs een draak- en koeien onesie. Wij denken maar één ding: hebben! Want zo'n onesie is niet alleen een gaaf verkleedpak rondom Carnaval, het is gewoon een lekker, warm huispak.