Lifestyle

Kids Racer

Bij mij op school is het bijna verkleedfeest… Carnaval is in aantocht! Ik houd er van. Verkleden is cool. Ik wil graag zo’n pak waar ik mij helemaal in kan verstoppen. Zo’n soort ‘rood mannetje’. Weet je welke ik bedoel? Je hele lichaam is bedekt, ook je hoofd. Er zijn veel verschillende soorten voor kinderen, van een compleet blauw pak tot een groen glow in the dark pak en van panter tot coureur. Die laatst heb ik. De Racer Kids Morphsuit.

Niemand ziet wie ik ben

Als ik dit pak aan doe, ziet niemand wie ik ben. De witte helm trek ik over mijn hoofd en ik kan gewoon blijven ademen (pfff, gelukkig!) maar ik kan ook nog eens door deze speciale lycra/polyester stof kijken én drinken. Ik maak echt de blits in deze coureur kinder Morphsuit. Op de verpakking staat ‘fully safety tested’ en dat vind ik wel belangrijk, want het heeft best iets engs om een heel pak met hoofddeksel aan te trekken. De rits op mijn rug sluit gemakkelijk en de stof van de helm sluit met klittenband waardoor je het makkelijk loskrijgt (als je wilt). Ik zit zelfs tot en met mijn voeten in de racestand, want het pak omsluit je hele lijf. Echt niemand weet dat ik in dit racer pak zit. Let’s party! 

 

 

 

Surf zeker ook nog naar de site van Morphsuits, want ze hebben ook grappige kostuums met Lego-hoofden, het rode (of blauwe, roze, groene) mannetje, Mr. Happy en zelfs een Transformer. En voor kinderen een stoere tijger, ninja of skelet.