Lifestyle

Puzzelen in bad

Deze kleurrijke flacons vallen op in het AH schap. Niet alleen vanwege de vrolijke kleuren ook de vorm is leuk. Je kunt er namelijk mee puzzelen. Wat er in het puzzelstukje zit? Milde, verzorgende bad-en doucheproducten voor peuters en kleuters. Eigenlijk een ideale combi van bad- en doucheproducten én speelgoed.

Bubbels

Wij testen deze nieuwe Kids Klenz Collectie. Pien pakt het paarse en roze puzzelstuk en Mees de groene en blauwe. Het verschil tussen een jongen en meisje wordt ook hier duidelijk. Pien schuift de flacons namelijk keurig in elkaar, zoals dat ‘hoort’ met een puzzelstuk. Mees draait eerst eens het pompje van zijn blauwe Bubble Bath fles (met afbeelding van een piraat) en heeft meteen genoeg sop voor een bad vol warm water in zijn handen. Dus hup, onder de stromende kraan ermee… wat veel bubbels oplevert. Het ruikt fijn en de kids spelen nog even met de flessen.

Als zij uit bad komen schuiven ze de vier producten in elkaar en zo ziet het er meteen gezellig uit op de rand van het bad.

In navolging op de Shower Gels en Bubble Baths zal de lijn van Kids Klenz in de loop van 2015 worden uitgebreid met Hand Washes, Shampoos en Conditioners.