Lifestyle

Sun for Kids

Joepie, de eerste, echte zonnestralen van het voorjaar 2015 stralen op het schoolplein. Heerlijk buitenspelen! Of, naar het strand… hoewel, dat is misschien nog wat frisjes zo begin april. Dan dus maar weer lekker in de tuin spelen, net als afgelopen weekend. Toen scheen het zonnetje ook al best goed. Zo goed, dat ik ’s avonds in mijn gezicht wat rood zag. Tijd dus om de zonnebrandcrème weer te pakken. En smeren…

Natte huid

Wij testen het nieuwe product van Lancaster Sun for Kids. Wij hebben een superhandige spray fles. Hiermee is insmeren een eitje. Bovendien, deze zonnebrandcrème ruikt heerlijk. Naar zon en zomer. Het handige aan deze Sun For Kids Invisible Mist Wet Skin Application SPF50 is dat je de transparante spray op kunt spuiten, over je hele lichaam. Het bijzondere… je sprayt dit zonproduct gelijkmatig op de (natte) huid en smeert het daarna met handen goed uit. Het laat geen witte sporen na. Snel en handig. Er is ook een Comfort Cream Wet Skin Application SPF50, voor gezicht & lichaam. De witte crème verandert, zodra het in aanraking komt met de huid, in een transparante bescherming. Het laat dus geen witte sporen na, ook niet op een natte huid! 

 

AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag van Lancaster de Invisible Mist Wet Skin Application SPF50 weggeven. 

 

Verstandig in de zon

Zon en kinderen – kinderen en zon. Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden in de zomer. Lekker buitenspelen, thuis in de tuin, op de kinderspeelplaats, in het park, op het strand, op vakantie... niets is leuker. Om het buitenspelen in de zon ook ECHT leuk te houden, is een goede zonbescherming een must. De kinderhuid is immers tot na de pupertijd nog steeds in ontwikkeling en daardoor KWETSBAARDER dan die van volwassenen. Wanneer men in de kindertijd (veel) onbeschermd van de zon geniet, en misschien wel (vaak) verbrandt, kan men daar op latere leeftijd last van krijgen. Last in de vorm van vroegtijdige lijnen, rimpels, een onegale huidskleur en pigmentvlekken. Dit zijn de minst erge vormen, maar ook geen leuk vooruitzicht. Een zonproduct en regelmatig smeren zijn daarom ook voor de kinderhuid noodzakelijk. Dat weet Lancaster, dé specialist in zonbescherming, als geen ander. Daarom bevatten de SUN FOR KIDS zonproducten de allerbeste en allerhoogste UVA- & UVB-zonfilters (SPF50) die ondersteund worden door een krachtige infraroodtechnologie.

Vaak zien kinderen zonbescherming als een verplichting en is het voor ouders een moeilijke klus om de kinderen minimaal om de 2 uur in te smeren! Met SUN FOR KIDS is het aanbrengen echter een peulenschil. Je kunt de zonproducten namelijk door de gepatenteerde Wet Skin Application technologie heel makkelijk aanbrengen, zelfs op een NATTE huid! Dus eerst afdrogen en daarna insmeren is voorgoed verleden tijd!

Door de luchtige formules blijven er GEEN zandkorreltjes meer op de huid plakken en door de zoutproof technologie vallen zoutkorreljes die door transpiratie of zeewater op de huid blijven plakken en die in de zon als een vergrootglas kunnen werken (verbranden!) automatisch van de huid.

Zonadvies

Deze adviezen zijn echt super belangrijk en gelden voor zowel volwassenen als voor kinderen. Ga altijd verstandig met de zon om. Smeer of spray het zonproduct royaal. Te weinig aanbrengen van het zonproduct kan het effect van de bescherming verminderen. Smeer regelmatig, in ieder geval om de 2 uur en na het zwemmen – met de Sun for Kids zonproducten kun je het zonproduct ook op een natte huid aanbrengen. En... ga op tijd uit de zon maar vergeet in de schaduw niet om je ook daar regelmatig in te smeren.

Winnen?

Wil jij graag zo’n Lancaster de Invisible Mist Wet Skin Application SPF50 hebben?

Vul dan voor 22 april 2015 op onderstaand winfomulier in waarom jij graag dit zonproduct wilt winnen.